Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 12:54:40)
|
Ja nažalost teško nalazim vrijeme za vježbanje, radim od 8 do pola 5, a kad dođem, onda sam s malcem, žao mi da ga i tada zapostavim ako odem vježbati... A i što se tiče jela, nisam tako rigorozna, kao npr reallove.. Vidim reallove u pola jedan još ništa nije jela, ja već dva obroka imala [sm=jezicek.gif] Mislim, ne prejedam se ja, ali sam navikla da imam češće i manje obroke. Npr. jutros sam prije posla pojela skuhane zobene pahuljice bez ikakvih dodataka osim malo soli i popila ness, na posao sam ponijela domaću pileću salatu (na gril tavi, sa kašikicom maslinovog ulja ispržila pileća prsa, dodala krastavice, kupus, rotkvicu iz bašte [sm=smiley36.gif], skuhani kukuruz, malo naribane mrkve, papriku, sve to pomiješala i prelila sosom od malo pavlake i jogurta), manju porciju sam pojela oko pola 11 sa dvije manje integralne kifle, i za nekad poslije imam nasječeno pola banane i pola manga. I da, već sam popila litar i po vode, svaki dan popijem 2-3 litra. Mene dokrajčiše slatkiši. Ako im se predam, nema povratka. Teško im odoljevam i teško se kontrolišem [sm=smiley13.gif] Od jučer sam rekla samoj sebi: Nema više. I nisam stvarno pojela ništa slatko. Nisam ni danas... Još uvijek.
|
|
|
|