RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.5.2013 22:06:25)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ah, imas srece pa ste oboje na dijeti.

Gdje je tu sreća[sm=smiley36.gif]
Šalim se, on je na dijeti, a ja samo malo više pazim šta jedem i koliko jedem[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Pa sreca, jer oboje pazite, a ovaj moj ispred mene jede i cokolade i sve najljepse a ja gledam ... mislim, da budem iskrena, nije da samo gledam, pojedem i ja malo[sm=smiley36.gif] zato sam cesto u plusu. E tu nema srece [sm=jezicek.gif]

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 10:29:54)

Pozdrav drage ženice. Evo, i ja bih da se priključim u :)ovu vašu 'igricu'. Kontam, ako budem morala javno da prijavljujem svoje kilice, možda ću se prije natjerati da bude nekog efekta. Porodila sam se prije deset mjeseci, i većina kg je otišla, ali naravno oni posljednji stoje, koliko god da se trudim. Ostalo je jo 3-4, nisam sad nešto striktna oko broja, samo da budem zadovoljna onim što vidim u ogledalu. Kod mene je taj dio oko struka najkritičniji. [sm=smiley13.gif]

Moja visina je 165 cm, jutros 61.9 kg.

Je li se prijavljujete svaki dan, svake sedmice, kako..?

Eto, želim nam uspješno mršanje [sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 10:36:35)

Misty-mama, dobro nam došla i mršava otišla[sm=smiley1.gif]

Prijavljujemo se petkom, mada možeš i vikendom.
Daliyah vodi tabelicu,napravi je početkom sedmice, pa možeš pratiti napredovanje, pardon nazadovanje[sm=smiley36.gif]

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 10:57:09)

Hvala, hvala [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 12:29:11)

Dan drage moje..Misty mama,dobro nam dosla..Ja danas strajkujem,jucer sam jela cokoladu..poslije sam trcala na traku,a danas ima da se dobro cuvam..nisam jos nista jela..popila zeleni caj i evo pijem ness..poslije opet traka..jutros sam malo preskakala konopac i dizala tegove..ja ne znam,stvarno vjezbam i dosta se krecem,a nista se ne vidi...

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 12:40:25)

Reallove, ja vjerujem da si ti "utanjila" od tog silnog vježbanja. Ako ne vjeruješ očima[sm=smiley36.gif], a ti vjeruj metru. Izmjeri obim struka, bedara, kukova, pa prati.
I bez zeze, teži je mišić od sala, pa ti na vagi ne izgleda da mršaviš.

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 12:54:40)

Ja nažalost teško nalazim vrijeme za vježbanje, radim od 8 do pola 5, a kad dođem, onda sam s malcem, žao mi da ga i tada zapostavim ako odem vježbati...

A i što se tiče jela, nisam tako rigorozna, kao npr reallove.. Vidim reallove u pola jedan još ništa nije jela, ja već dva obroka imala [sm=jezicek.gif] Mislim, ne prejedam se ja, ali sam navikla da imam češće i manje obroke. Npr. jutros sam prije posla pojela skuhane zobene pahuljice bez ikakvih dodataka osim malo soli i popila ness, na posao sam ponijela domaću pileću salatu (na gril tavi, sa kašikicom maslinovog ulja ispržila pileća prsa, dodala krastavice, kupus, rotkvicu iz bašte [sm=smiley36.gif], skuhani kukuruz, malo naribane mrkve, papriku, sve to pomiješala i prelila sosom od malo pavlake i jogurta), manju porciju sam pojela oko pola 11 sa dvije manje integralne kifle, i za nekad poslije imam nasječeno pola banane i pola manga. I da, već sam popila litar i po vode, svaki dan popijem 2-3 litra.

Mene dokrajčiše slatkiši. Ako im se predam, nema povratka. Teško im odoljevam i teško se kontrolišem [sm=smiley13.gif] Od jučer sam rekla samoj sebi: Nema više. I nisam stvarno pojela ništa slatko. Nisam ni danas... Još uvijek.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 13:06:33)

Misty, meni je ovaj tvoj jelovnik skroz OK i biće rezultata sigurno (naravno bez slatkiša[sm=smiley36.gif])
I naša canim je na taj način dosta kg izgubila.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 13:20:18)

Misty,kod mene je sat vise nego kod vas..evo sada je 14:18,ja isla u bastu,ubrala sebi kajsije za rucak i jedem[sm=smiley36.gif] Mico,pocet cu sa mjerenjem stvarno..struk mi se smanjio,to samo primjetim,a da mi je i noge zategnuti dobro

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 21:01:01)

Zenice,donio mi mm datule,punjene su bademom i preko njih je tanki sloj cokolade,smjiem li to jesti..dodje kao onaj recept sto je Canim postavljala nedavno

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 21:02:19)

IZVORNA PORUKA: reallove

Zenice,donio mi mm datule,punjene su bademom i preko njih je tanki sloj cokolade,smjiem li to jesti..dodje kao onaj recept sto je Canim postavljala nedavno

Naravno da smiješ. Ubijaš se ženo od vježbi, uživaj malo u tim sitnim zadovoljstvima[sm=smiley20.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 22:14:53)

Pojela sam dvije[sm=bravo.gif]..stvarno su ukusne..pojedem ja MicoTico,ponekad,pa mi bude krivo[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 23:41:46)

Pojela sam dvije[sm=bravo.gif]..stvarno su ukusne..pojedem ja MicoTico,ponekad,pa mi bude krivo[sm=smiley36.gif]

Ma bude krivo, pa prođe[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 23:47:55)

[sm=jezicek.gif] http://www.radiosarajevo.ba/upload/images/Forwardusha/choos.jpg

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 23:55:29)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma bude krivo, pa prođe[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]i to sto kazes[sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2013 23:56:33)

IZVORNA PORUKA: canim

[sm=jezicek.gif] http://www.radiosarajevo.ba/upload/images/Forwardusha/choos.jpg
[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 8:55:30)

Drage ženice, ja boga mi u plusu, ima ova 2 dana da mjesečarim da bih upetak bila na nuli[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:00:17)

I ja i ja [sm=jezicek.gif] ne smijem ni stati na vagu [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:03:08)

jutrooo..kako ste danas drage...ja evo pijem ness,nesto sam lose danas,napuhana sam,stomak me muci,fuj[sm=hudicek1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:07:00)

I ja pijem ness, kuća mi u haosu, a ne da mi se mrdnuti. Sve se tjeram, ali ne ide[sm=smiley36.gif]
Nisam nešto gladna, mada sam poodavno ustala, ali se moram natjerati makar malo, inače ću poslije pretjerati[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:09:01)

jutro i tebi, pa eto nako smo, mogli smo biti bolje, mrsavije, zgodnije [sm=jezicek.gif] ali vec kad nismo....[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:12:20)

jutro i tebi, pa eto nako smo, mogli smo biti bolje, mrsavije, zgodnije [sm=jezicek.gif] ali vec kad nismo....[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:18:27)

E mrsavice vi uveliko mrsate kako ja vidim[sm=smiley36.gif]mene je sramota koliko sam brljala, garant sam u + taman one1-2kg sto sam izgubila, ne smijem ni na vagu stati.Jos nisam vjezbe pocela raditi, nemam kad fakat.Al moram poceti jos koji mjeseci more, a vaka se ne mogu skidat[sm=jezicek.gif]Ljudi da li vi pazite i sta jedete ili samo kolicinu?Ja na poslu ne mogu bas sta puno birat, nekad salatica al opet se zalomi i sendvic i pita, a nekad vala i hamburger.Ja ne znam sta da sebi uvodim, jedino da kazem e necuslatko nikako i veceru, a opet kuci sam u 17.15-30, i tek tad mi je pravi rucak[sm=zmeden.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:18:48)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

hajde nek nismo[sm=smiley36.gif]..kao moja sveki,jede,jede i onda kaze uh udebljala sam se,pa onda,ma neka zdravlja,kani se dijeta..

a nedavno citam djevojka,kao puno je lijepa i zgodna,da je napustila posao,jer muskarci samo u nju gledaju,a zene su joj zavidne,pa kaze bolje joj je sjediti kod mame i tate,previse je lijepa da bi radila[sm=jezicek.gif]...

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2013 11:25:27)

e reallove taman me utjesi.Vidis jos mi fali da smrsam pa da moram kuci sjedit[sm=jezicek.gif], vako ko covjek ne moram se brinuti da me ko gleda[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>