RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 10:35:02)

bambi1 imas temu preparati za mrsanje pa cini mi se da su pisali o iskustvima s HL, koliko se sjecam neke zene su bile zadovoljne ucinkom, najbolje da pitas i tamo o HL mozda ti se vise zena javi.

Amani12 -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 10:42:45)

Bambi ja sam tek pocela sa HL,pa cu ti za jedno dvije sedmice reci ima li kakvog efekta.[sm=smiley36.gif]

Dobijes i raspored ishrane + trening,moraju kilogrami ici dole,
samo je poenta pridrzavati se.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 11:08:18)

De ti nama napisi njihov raspored ishrane i treninga bas me interesuje kako su iskombinovali.

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 11:10:36)

IZVORNA PORUKA: canim

De ti nama napisi njihov raspored ishrane i treninga bas me interesuje kako su iskombinovali.

Ovo ti se radi individualno, za svakog korisnika posebno. Imaju neki standardni pricipi ali se program prilagođava svakom korisniku ponaosob.

Ne reklamiram, majke mi [sm=smiley36.gif] i ne koristim jer sam izgubila elan pa mi se ne daju pare a ništa ne postižem [sm=jezicek.gif]

Amani12 -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 11:18:10)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: canim

Ovo ti se radi individualno, za svakog korisnika posebno. Imaju neki standardni pricipi ali se program prilagođava svakom korisniku ponaosob.

Ne reklamiram, majke mi [sm=smiley36.gif] i ne koristim jer sam izgubila elan pa mi se ne daju pare a ništa ne postižem [sm=jezicek.gif]

Evo bas ovako kako Lejla Ka napisa.

U sustini to je neka standardna zdrava ishrana,dorucak,rucak,vecera i dvije uzine,
ja za dorucak i veceru pijem shake,treniram 5* sedmici.

U sustini,sve ovo se moze postici i bez HL,ali meni je najvazniji psiholoski momenat,
mjerenje svake sedmice,kontrolisanje,jer meni to fakat treba.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 11:46:07)

Dan zenice..jede li se kod vas sta[sm=smiley36.gif]..ja sam od jutros pojela 4 krekera i jedan nutri grain bar..popila ness..malo sam i vjezbala sa tegovima,sada se kanim na traku...canim kakve su ovo bombice,ne smijem ni gledati[sm=smiley36.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 12:07:27)

IZVORNA PORUKA: reallove

Dan zenice..jede li se kod vas sta[sm=smiley36.gif]..ja sam od jutros pojela 4 krekera i jedan nutri grain bar..popila ness..malo sam i vjezbala sa tegovima,sada se kanim na traku...canim kakve su ovo bombice,ne smijem ni gledati[sm=smiley36.gif]

ti baš jako,jako malo jedeš u toku dana.kad god te čitam dobijem dojam da ja jedem ko konj.a smanjila sam duplo koliko sam jela.a prije sam imala brz metabolizam,uvijek mi se čudila drugarica koliko ja pojedem a mršava bila.sad više nije tako[sm=smiley13.gif],moram paziti šta jedem i koliko

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 12:26:53)

Reallove to su dijetalne bombice [sm=jezicek.gif] uz kaficu umjesto secera [sm=smiley14.gif]

Za HL ma prepostavljala sam da je to taj sistem, 3 glavna i 2 medjuobroka, u sustini zdrav nacin zivota, kao sto rece amani moze i bez toga jer i ja mislim da je HL vise na psiholoskoj bazi [sm=jezicek.gif]

Ja dobila pa se taman osjecam ko bombica [sm=hudicek1.gif] jedva cekam da je ispratim

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 14:57:54)

Ja sam oooonako dobra, ne brljam previše, ali nisam ni za pohvaliti.

Reallove, i po meni ti baš premalo jedeš, bar za moj pojam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 15:08:28)

Ma pustite reallove ona je već zagazila po tankoj granici između raje i anoreksije [sm=smiley2.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 15:59:37)

O zene moje, ne smijem da se javim koliko brljam[sm=smiley21.gif] ne smijem ni da nabrojim svo slatko sto sam pojela ovih dana, a na vagu necu preije petka.Samo da nisam u +, pa nek stoji kako stoji, eto koliko sam brljala. Zglob izvrnula pa nemogu sad ni vjezbat, i jos si mjerila visnu ispade da morate prepravljati, ja se smanjila 2cm od faxa, sad sam 1.58[sm=zmeden.gif]Valjda se ova 2 cm zgutila u guzove[sm=jezicek.gif](da prostite)
Vama koje se pridrzavate svaka cast[sm=bravo.gif], ja sam 0 karakter kad je slatko u pitanju, al budem jos nadosla u hodu
Canim kakve su ono bombice, procitala sam recept jos samo da ih smlatim.Nego reci ti meni jel se mrsa i ako pojedem 10-ak takvih danas?
Eto sam se izjadala a sad u pobjede nove[sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 16:35:12)

Ja vas čitam i spremam se da vam se pridružim. Za nekih 9-10 mjeseci. [sm=smiley1.gif]

Reallove, ne bih da postavljam dijagnoze ni glumimm RR psihijatra, ali i ja mislim da pretjeruješ. [sm=smiley13.gif] Jedeš jako malo iako vježbaš i očito imaš iskrivljenu sliku o svom izgledu jer takav nezdrav i strog režim tebi apsolutno ne treba. Čuvaj se.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2013 16:55:41)

veki aki po mojoj slobodnoj procijeni recimo ako dvije uzine u toku dana zamjenis sa po pet ovih bombica, vjerujem da nije nikakav problem a da se razumijemo radi se o malim bombicama a ne XL bombicama [sm=smiley36.gif]

Reallove inace ne jede, mi stare clanice MZ smo navikle na to, tako da joj vise ne prigovaramo [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.5.2013 8:57:26)

Jutro mršavice! Meni pošite 57, ja sam zadovoljna, ide lagano ali sigurno, pozdrav za sve vas...........

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.5.2013 9:22:17)

Samo da prijavim brzinski  - 58,8 kg.  

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.5.2013 9:56:44)

jutrić, ženice[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
kod mene jutros 67,8..PREsretna napokon kile idu dolje....baš se pazim....prvi cilj ugledati 65kg......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ima li kod vas minusa...pusa curke[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.5.2013 10:18:52)

Jutro drage moje..ja se jos nisam vagala..jucer sam brljala,jela sam cokoladu,neka sam bas[sm=smiley36.gif] . Sto se tice mog menija,malo sam se popravila,zato vise i ne mrsam ,stalo sve[sm=hudicek1.gif]..vjezbam redovno,trudim se da fino zategnem tijelo..pratim unos kalorija,dnevno mi je dozvoljeno 1200..

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.5.2013 16:10:32)

Ne smijem se ni ja javljati [sm=smiley13.gif] Ne samo da nisam u minusu, nego sam i u malo vecem plusu [sm=zardeva.gif] Nekako sam napuhana, tu je i [sm=hudicek1.gif] pa mozda je i ona kriva [sm=smiley36.gif] Mozda do sutra bude bar kilaza od proslog petka.

Ja mislim da je reallove ovdje vecinom prijavljivala samo sta je za dorucak jela pa nama izgleda malo. Ne sjecam se da je kad napisala sta je jela za rucak ili veceru. Ako je ona tako jela i prije i mrsala onda neka nastavi, ako je njoj tako ok [sm=smiley1.gif] a krenuce kilice jednom [sm=smiley1.gif]

Juce se izmjerih konacno da vidim tacnu visinu, samo 2 cm visa [sm=smiley36.gif] Nadam se da je tacno jer sam vec par puta prijavljivala drugaciju visinu [sm=jezicek.gif] I teza sam za oko 2 kg [sm=smiley36.gif] znaci imam negdje oko 53-54 kg.. Eto, samo da prijavim ..[sm=smiley36.gif]

ljubičica 28 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.5.2013 16:17:32)

Ja samo da prijavim da se neću više mjeriti da se ne bih i ja smanjila [sm=smiley36.gif] ne dam ja svojih cm [sm=smiley14.gif]

A ujutro ću se vagati, nisam jutros stigla [sm=smiley1.gif] Kako sam ove sedmice bila ažurna sa slatkom ne gine mi plusa, bar malo [sm=smiley26.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.5.2013 10:45:59)

Ja jutros stadoh na vagu i pokazuje 58,5. Eto još manje nego juče, a inače neću da se važem svaki dan, nego samo sedmično. Ali svidjela mi se ova nova kilaža, pa nisam mogla da je ne napišem[sm=smiley36.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.5.2013 10:56:39)

meni vaga varira zavisno od mjesta gdje se važem,negdje je 74,negdje 75.a negdje 76.sve je na tvrdoj podlozi laminat ili pločice[sm=zmeden.gif].to je ista vaga na kojoj sam imala 79kg.moram kupiti digitalnu[sm=smiley36.gif].uglavnom nisam u plusu,minus je[sm=smiley1.gif]

mishkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.5.2013 11:13:05)

U plusu, 77.800, ma brljam, ne hodam dovoljno, probava nula, mislim da necu ni uspjeti ovaj put smrsati, nesto nisam motivirana kao prije, i totalno sam nezadovoljna sobom, mislim da bi bila takva i da smrsam 20kg, jer sam u toj nekoj fazi da samo sebi mahane nalazim[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.5.2013 13:22:14)

IZVORNA PORUKA: mishkica

U plusu, 77.800, ma brljam, ne hodam dovoljno, probava nula, mislim da necu ni uspjeti ovaj put smrsati, nesto nisam motivirana kao prije, i totalno sam nezadovoljna sobom, mislim da bi bila takva i da smrsam 20kg, jer sam u toj nekoj fazi da samo sebi mahane nalazim[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Ja sam ista ovakva..jucer mi je bas sve bilo dosadilo..jela sam sve zivo,slatko,slano,pila sokove,briga me..eh od danas startam sa pravom dijetom,nema vise zezanja..jutros sam popila ness i pojela nutri grain bar, rucala ribu i krompir salatu,za veceru planiram zitarice, a izmedju obroka sok od narandze i zeleni caj..

ljubičica 28 -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.5.2013 14:57:54)

Jutros 64,8 kg...konačno neki pomak, bar mali [sm=bravo.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.5.2013 20:19:33)

ja se nisam javljaal ima sigurno mjesec dana..vidim veki_aki nam se pridružila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja u ovih mjesec dana variram od 67 do 69 kg. Vratila sam se na posao, pa mi se čini da jedem više, ali se više i krećem. Cilj mi je bio do posla da dođem na 65 i nisma uspjela u tome :(. Sada je cilj famoznih 65 do mora :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>