RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.5.2013 13:18:42)

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Joj , grozne ste[sm=smiley36.gif] I sama sam takva[sm=jezicek.gif]
Da me hoće kakav proliv strefiti[sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] motivacija na nivou [sm=smiley36.gif]

haj ti gledaj taj program pa nam javi te tajne, ja nemam htv.

A ja pogotovo nemam [sm=smiley36.gif] Zato ti MicoTico to pogledaj pa javi [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.5.2013 14:21:49)

Evo, pa ko džabalebari ko ja, neka gleda:

HTV 1
Dr. Oz 3, talk-show 13:26

Naslov epizode: Mršavite zajedno s prijateljem ili prijateljicom
Epizoda: 38.

Program mršavljenja uz koji ćete dvostruko brže izgubiti dvostruko više kilograma! Smršavite jedući tajne supernamirnice za doručak, ručak i večeru!

Evo rezime , dok sam još pod "dojmom":

Klasično američko prese**vanje! trebao bi dr Oz kod nas malo virnuti na temu[sm=smiley36.gif]

Elem, predlaže ono što mi već odavno radimo: druga u mršanju i to neku nepoznatu osobu tj. osobu koja nije iz bliže okoline kao podršku. Pa je on upario neku farmerku iz Oklahome i neku city girl iz NY, pa će se one jedna drugoj povjeravati, biti podrška i taaako tanadara mandara buć...

Te savjetuje vođenje dnevnika prehrane i plan sutrašnjeg jelovnika.

Izgleda da je on ipak kod nas virio malo i ukrao jelovnik od canim[sm=smiley36.gif]

Kao , pravilo mršavljenja koje se zove "-1" Najobilniji je doručak ( eto kao mi nismo znali[sm=smiley29.gif]), pa se po jedna namirnica ukida za svaki naredni obrok.
Npr. za doručak proteini, povrće, voće , UH + nešto mliječno(jogurt, sir i td).
Za ručak ukida taj mliječni dio, a za večeru ukida još i UH.

I da, strogo paziti na namirnice na kojima piše "bez masnoće" jer često sadrže puno soli ili jednostavnih šećera, što dođe još gore za dijetu.

Eto, ne može kraće[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.5.2013 16:02:36)

Odoh da ga tuzim za autorska prava "pravilnika" [sm=lev.gif][sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.5.2013 17:05:54)

Ja se sutra ne vagam, nemam ništa pametno za prijaviti[sm=hudicek1.gif]
Nadam se daću do sljedećeg petka sanirati ove greške[sm=smiley13.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.5.2013 17:36:57)

I da, strogo paziti na namirnice na kojima piše "bez masnoće" jer često sadrže puno soli ili jednostavnih šećera, što dođe još gore za dijetu.

Ja ovo nikad ne pazim [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 8:43:04)

Jutro ženice! Ja se ipak izvagah, nije strašno, nekih 200 gr u plusu,a mislila sam da će biti 1 kg, pa pišite 57.200-bit ću bolja naredni petak[sm=smiley1.gif]
Pozdrav i uživajte mi...

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 8:49:10)

meni pišite 76,5.kupila sam novu vagu,nije digitalna,ali je preciznija od stare

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 9:07:01)

67,1 [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 10:56:36)

Jaoo, sporo ovo meni skroz [sm=smiley13.gif] opet samo -200gr, 52,7kg. Ma hajd, samo nek' je minus, valjda ce nekad biti nesto veci [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 10:58:41)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]..ja se nisam vagala,grozna sam bila jucer,imala sam samo jedan normalan obrok,ostalo sam samo slatko jela..

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 11:02:20)

Jel ono petak?
Ja zaboravila da se izvažem, a sad sam svašta nešto jela i pila[sm=smiley36.gif]
Elem, sutra ću, pa da me Daliyah upiše.

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 11:54:22)

Ja imam opet 65 [sm=smiley36.gif] cini mi se da dodjem na 64 da bi mi sve bilo lakse... Dzaba ne jedem zene drage [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Od jucer sam slatko skroz izbacila, tresem kad vidim da djeca jedu, ali necu pa makar crkla! Vala probat cu makar 5 dana bez slatkisa skroz, ako ne bude pomaka na vagi vala ima da jedem ko normalan svijet pa nek budem debela!
A i meni je probava kriticna... Jedino kad dobijem imam svakodnebne stlice, a ovako svaki drugi/treci dan, nekad i po 5 dana..
Ko je ono pio jabukovo sirce? Nagvoaraju me da ga pijem, a meni nest gadno, a mozda i nema koristi[sm=zmeden.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.5.2013 16:06:41)

e mrsavice kako ste mi?Ovo vrijeme katastrofa pa odmah se mora vise jesti jel i vama tako[sm=smiley2.gif]Ja sam se jucer vagala i stojim jos na 72[sm=bravo.gif]To je super jer sam ove sedmice brljala pravo, mislila sam da cu biti u + bar 1-2kg.Valjda i ovo dojenje pomaze malo.Next sedmice kontam malo vise paziti pa mozda da izgubim kilicu, bilo bi super da krajem mjeseca bude 71, nada zadnja umire.
Pozzzzzzzzzzzz zene i pazite se tokom vikenda, ja sam tad najgora.

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.5.2013 20:10:12)

Canim, imaš PP, molim te odgovori kad stigneš. Pozz

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 0:02:46)

Samo da mahnem, mi preko vikenda malo putovali i bili kod prijatelja tako da niti sam se vagala a niti pazila sta jedem... Za moju vagu je najbolje da se ne druzim [sm=smiley36.gif] ne smijem ni pomenuti sta sam sve jela, komotno mogu bii u plus 5 kg, tako se osjecam [sm=jezicek.gif]

Odgovorila sam na pp samo da se zna [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 12:46:10)

Jel ono petak?
Ja zaboravila da se izvažem, a sad sam svašta nešto jela i pila[sm=smiley36.gif]

Jos nisi! Ja cekaaam [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 12:52:30)

Dan zenice..kod mene od danas stroga dijeta..nema sta nisam jela ovih dana,grozno..jutros na vagi nema plusa,mozda zato sto vjezbam..izmjerila sam se,izvagala,zapisala sve na papir,upisala datum i idemo[sm=bravo.gif]..za dorucak je bilo ovako: ness 2u1,zeleni caj,3 digestive keksica i nekoliko malih kajsija..za rucak cu ribu..naoruzala sam se vocem,tako da ce vecera najvjerovatnije biti vocna[sm=smiley36.gif]..vjezbanje ce biti svaki dan,pa sta stignem...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 13:22:45)

I ja cu vako ko reallove od sutra [sm=smiley23.gif]osim vjezbanja naravno [sm=jezicek.gif] danas sam vec pretjerala sa UH i slatkim

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 13:59:52)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Jel ono petak?

Jos nisi! Ja cekaaam [sm=jezicek.gif]

Sorry[sm=smiley9.gif]
Evo ga, jutros 58.6.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 14:04:36)

Ja nisam na posebnom režimo, ali pazim. Ne večeram kasno i uglavnom je to nešto lagano , bez UH.
Po danu pojedem i nešto slatko, ali obavezno malo, ništa pretjerano. I baš sam hljeb smanjila na minimum. Samo za doručak, za ručak i večeru ga izbjegavam.
Eto, ne gubim kilaži, vrti se vazda pola kile gore-dole, ali meni je to OK. Malo ću opet vježbice da uključim. Već odavno imam skinut onaj Workout Insanity , ali mi pravo insanity, pa mi se ne da.
A imam i Tracy Anderson vježbice i opet mi se ne da[sm=smiley36.gif] Jedino mi bicikl ne dosadi, ali njega vozim uz TV, pa mi brzo prođe.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 14:05:39)

I da, da pohvalim mm-a. Od kad je na UN -dijeti (već mjesec dana) - 8 kg je sletio[sm=smiley14.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.5.2013 16:48:30)

Cestitke tm [sm=bravo.gif]

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.5.2013 7:37:53)

Evo i mene drage moje.. Ja se u petak nisam htjela vagati, koliko sam brljala mislila sam da će biti žestoki plus... I evo jutros, na moje opšte iznenađenje, 61.5. Mislim, jeste to jako mali minus, ali kao što rekoh, krajem sedmice sam baš pretjerala, pa sam mislila, da ću u najmanju ruku 1 kg dobiti. A još sam i napuhana, vještica bi trebala brzo, pa eto.. Nije toliko strašno...
Večeras počinjem sa nekim vježbicama, pa ćemo vidjeti...

Idemo hrabro u nove pohode [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.5.2013 8:59:04)

Dobro jutro mršavice. Nakon vikenda ne smijem na vagu. Sada opet malo više paziti da se ne ode u plus.

Reallove koji je tvoj konačni cilj?

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.5.2013 10:17:11)

jutro! Kako prodje vikend jel se brljalo[sm=smiley36.gif]Ja definitivno moram vjezbe uvesti jer ovo vise ne ide ovako, moram se i zategnut djabe sto kile odose ako nije sve na svom mjestu[sm=smiley2.gif]Jucer sam malo na rolama bila, al to je kojih pol sata a pojela sam poslje nesto vise slatka, pa to dodje na isto.Evo sad hocu da doruckujem na poslu al ne znam sta?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  213 214 [215] 216 217   Sljedeća stranica >   >>