MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.5.2013 14:21:49)
|
IZVORNA PORUKA: MicoTico Evo, pa ko džabalebari ko ja, neka gleda: HTV 1 Dr. Oz 3, talk-show 13:26 Naslov epizode: Mršavite zajedno s prijateljem ili prijateljicom Epizoda: 38. Program mršavljenja uz koji ćete dvostruko brže izgubiti dvostruko više kilograma! Smršavite jedući tajne supernamirnice za doručak, ručak i večeru! Evo rezime , dok sam još pod "dojmom": Klasično američko prese**vanje! trebao bi dr Oz kod nas malo virnuti na temu[sm=smiley36.gif] Elem, predlaže ono što mi već odavno radimo: druga u mršanju i to neku nepoznatu osobu tj. osobu koja nije iz bliže okoline kao podršku. Pa je on upario neku farmerku iz Oklahome i neku city girl iz NY, pa će se one jedna drugoj povjeravati, biti podrška i taaako tanadara mandara buć... Te savjetuje vođenje dnevnika prehrane i plan sutrašnjeg jelovnika. Izgleda da je on ipak kod nas virio malo i ukrao jelovnik od canim[sm=smiley36.gif] Kao , pravilo mršavljenja koje se zove "-1" Najobilniji je doručak ( eto kao mi nismo znali[sm=smiley29.gif]), pa se po jedna namirnica ukida za svaki naredni obrok. Npr. za doručak proteini, povrće, voće , UH + nešto mliječno(jogurt, sir i td). Za ručak ukida taj mliječni dio, a za večeru ukida još i UH. I da, strogo paziti na namirnice na kojima piše "bez masnoće" jer često sadrže puno soli ili jednostavnih šećera, što dođe još gore za dijetu. Eto, ne može kraće[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|