RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.5.2013 15:44:08)

Pozdrav mrsavice!Kakve ste danas?Jel se to lista mijenja, ja jos na istom stojim.Prekjucer sam cini mi se po kg sletila, mozda i kg, al jucer mi mali bio bolestan i sve sam od nervoze nadoknadila[sm=smiley19.gif]Ja nikako da preklopim u glavi. Smislila sam novu uzrecicu za nas: Ako hoces da budes fit samo jedi hranu shit[sm=smiley36.gif](misli se na okus da se zna)
Vi mene ne skontaste fino za one obroke, ja sam govorila da je vazna kolicina hrane, dakle da je isto hoces li 2 kriske hljeba pojesti u 1 obroku ili podjeliti na 5, al 2 kriske hljeba uvijek imaju isti br.cal.Eto tako[sm=smiley1.gif]
Pozzzzzzzz

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 9:39:50)

jel se danas prijavljuje kilaža?ja sam jutros 76kg

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 9:44:55)

Joj tinki, dobra si, ja zaboravila da se važem jutros. kako sam na GO ne znam ni koji je dan u sedmici[sm=smiley36.gif]
A nisam sigurno za pohvaliti, osjećam da će biti +.

Maya_K -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 9:45:57)

jutro mršavice,

kod mene jutros 87.8 kg.

hajmo brojke na sunce [sm=smiley36.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 9:58:19)

Kod mene 67 okruglo. Minus je baš mali, ali pošto sam na početku sedmice imala plus, dobro je. Nisam oduševlejna ali nisma ni razočarana. mi pomjerili more u septembru pa eto imam još vremena :D

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 10:33:37)

Sad se izvagala - 59,0 .
Jeste + , ali dok god je prva petica , nisam u bedaku[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 10:44:15)

Slendalis flaster...
oplakala sam user posted image

navodno samo zalijepisflaster na stomak i mjenjas ga svaki dan...za sedam dana mrsas od 1 do 3 kg user posted image
a na reklami neka starija punija gđa ulazi u bazen a izlazi neka extra riba hahahahaha...oni nisu normalni...ovo je najgluplja reklama koju vidjeh

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 10:54:38)

Meni svi ti preparati za mršavljenje su "niđe veze". A i na svim piše uz uravnoteženu prehranu i tjelesnu aktivnost izgubićete kg. Pa uz sve to i bez preparata se gube kilogrami.
Probuši kašiku, smanji tanjir, česte obroke po malo i mora ići dole.

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 10:58:18)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni svi ti preparati za mršavljenje su "niđe veze". A i na svim piše uz uravnoteženu prehranu i tjelesnu aktivnost izgubićete kg. Pa uz sve to i bez preparata se gube kilogrami.
Probuši kašiku, smanji tanjir, česte obroke po malo i mora ići dole.

u tome i jeste zvrčka... kakvi preparati ...samo bacanje para

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 11:14:48)

Jutro mrsave sta ima?Ja se jucer vagala prije rucka pa da prijavimda stojim na istom[sm=zmeden.gif] 72kg.E sad posto je svega bilo u ovoj sedmici nek bude, al ako naradna 2 puta ne dodjem sebi i sta drasticno ne promjenim odjavljujem se...eto.
A sto se tice preparata to je sve samo propaganda, ne moras biti plaho pametan da to vidis.Manje jedi,vise vjezbaj i eto ti linije, samo valja to sve primjeniti...
Pozzzzzzzzz

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 12:49:25)

Dan zenice...ja sam i danas na istom...ne mogu da vjerujem..od 26.5. se bas cuvam,samo sam jedan brlj napravila..jedem povrce,voce,pijem limun i zeleni caj...bas mi je dosadilo...ili ja nisam normalna ili ova moja vaga laze...bila sam bolesna ovih dana+alergija me bas gusila,tako da nisam vjezbala..danas pocinjem da vjezbam,ali stvarno vise nista ne kontam...Moj meni danas je 0..Ustala sam,popila caj sto pijem zbog alergije,popila limun,zeleni caj i ness..sto se tice tabele,mene mozete skinuti,jer evo vec mjesec dana nemam sta da prijavim,ako me krene,javit cu se...

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 14:03:38)

67,2.....grrrrrrr....a fino su mi rekli moram jesti pomalo i laganu hranu a ne rižu i piletinu iz rerne.....sama sam kriva....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 14:07:51)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0531/zy1-images.jpg[/img]

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 14:44:36)

IZVORNA PORUKA: bebaa

[img]http://www4.slikomat.com/13/0531/zy1-images.jpg[/img]

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Men' se cini da je on jeo a ona gladna [sm=jezicek.gif] kao i mi na ovoj temi [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 14:46:41)

I kod mene je mali minus, negdje oko 300-400gr.

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 14:51:46)

e Dali ne bi da te ubijam u pojam al tih 300gr ne znaci nista. Meni je u toku sedmice jednom se vagala bilo 71, a jucer 72, znaci varira i1kg zavisno od jela i dana...nista ja ne brojim bar 2 dok ne skinem...rekoh i pojedoh 3 plazma keksa[sm=jezicek.gif]
Cure sretno next sedmice[sm=bravo.gif]

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.5.2013 15:10:24)

Ja sam konacno na vagi ugledala 64 kg!!! Konacno da ima nekog napretka kod mene jer od kad sam se javila na ovu temu nisam micala sa 65 kg, 200-300 gr gore/dole ja stvarno ne racunam. Moram priznati da nisam bila na forumu ne bih nastavljala, sigurna sam da bih odustala, posebno u nedjelju kad sam u 22:30h pojela cevape[sm=smiley36.gif] nikad nisu bili ukusniji!!! I posto sam zabrljala u nedjelju, od ponedjeljka sam sve na gram jela i evo napretka.
Zene ne odustajte i ne brisite se sa teme, pa sta da se upisuje ista kilaza? Mislim je li problem? Ne znam kako nalazu pravila? Ali dokle god neko prati nasu tezinu mislim da je lakse.

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.6.2013 23:01:44)

http://magazin.net.hr/ljepota/fitness/broj-1-razlog-zasto-liniju-ne-mozete-dovesti-u-red-cak-i-kad-se-trudite

pa kako ću spavati,a ko će za mene tipkati po RR u ova doba....[sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 14:20:35)

Moj vikend obilježilo brljanje ono pravo, te slavili T. rođendan, pa je bilo ića i pića svakakvog. Sutra ponedjeljak, ide Jovo na novo[sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 15:11:27)

IZVORNA PORUKA: veki_aki

e Dali ne bi da te ubijam u pojam al tih 300gr ne znaci nista. Meni je u toku sedmice jednom se vagala bilo 71, a jucer 72, znaci varira i1kg zavisno od jela i dana...nista ja ne brojim bar 2 dok ne skinem...rekoh i pojedoh 3 plazma keksa[sm=jezicek.gif]
Cure sretno next sedmice[sm=bravo.gif]

Znaci, kako ne znaci [sm=smiley1.gif] Na vise mjesta sam citala da dojilja ne smije mrsati vise od 500gr sedmicno (a negdje kazu i do 700). tako da ovih 300 grama je neka polovina [sm=smiley36.gif] Kad sam malo razmislila, ono kad prijavim -100gr je fakat nista [sm=jezicek.gif] ali -300 je ipak "nesto". Bar meni [sm=smiley36.gif]

Ja vise odrzavam nego sto mrsam [sm=smiley36.gif] Prilicno sam zadovoljna ali da mi je bar jos 1,5 - 2 kg. Inace, ova sad kilaza je moja kilaza oduvijek i uvijek je bilo malo "viska", pa zelim da konacno i ja probam kako je biti "ravna" [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 15:31:06)

Hej ženice moje....nemojte me brisati s liste ,,nisam kući i nemam vagu pa neznam kg....al kolko jedem[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]bit ću u debelom plusu ...javim se u petak......seeyou moje mršavice

jodi -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 17:26:13)

Drage mrsavice,evo da i ja prijavim svoje kg ...od ponedjeljka pocinje moja borba,napokon...nadam se ovaj put uspjesno[sm=smiley13.gif].Znaci visina 173,tezina 85 kg.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 18:14:41)

Jodi dobro nam dosla [sm=bravo.gif]

Samo da napomenem da je meni u mrsanju svaki gram bitan, cak i 100 grama ja smatram uspjehom, tako da samo naprijed [sm=bravo.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 19:55:03)

kinder surprise, nece te niko brisati ti si redovna, nekad ne javis kilazu ali tu si [sm=smiley1.gif]

jodi, dobro dosla [sm=bravo.gif]

Ja danas postila pa ogladnila puno bila ali sam vise bila zedna, tako da sam dosta tecnosti popila a nisam puno jela. [sm=smiley1.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.6.2013 22:56:34)

i meni je svaki gram bitan, zato ja sutra neću na vagu bezze ću se razočarati :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>