RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.6.2013 19:12:26)

Hej mršavice!
ja sam dobra baš, jedem često, ali male porcije i bez hljeba.
Danas sam baš malo jela jer nisam stigla nikako od posla, sve nešto sitno i "usput" . Valjda mi se neće glad probuditi noćas[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.6.2013 19:17:49)

Još jelovnik svoj današnji da napišem:
- voćni šejk (banana, mlijeko, malo vanilije-ona mahuna)
- kafa
- jabuka
- presovane rižine pahuljice, ja ih zovem stiropor [sm=smiley36.gif] i pola litre jogurta nemasno
- salata od krastavaca i zeleni čaj

Slabo, ali nisam stigla. Biće kvalitetnije sutra valjda[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 7:58:59)

Jutircc.....
Ja evo kaficu sebi pravim pa da se opet tuspasim.

MicoTico ti pocela ko Reallove da jedes [sm=smiley36.gif] ja nesto ne vidim kod tebe glavni obrok, sve neki medjuobroci [sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 8:03:05)

evo da se i ja tuspasim....pijem kaficu,jutros vaga sluša,sviđa mi se ali sačekat ću da posjetim jedno mjesto pa vam prijavim težinu.....[sm=smiley1.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 8:18:42)

jutro mrsavice!
Ja se ne stigoh jucer vagati, pa nista ne prijavljujem, a evo 3 petka za redom sam stajala na istom[sm=zmeden.gif]U pon javim stanje, ili utorak, a do tad se moram paziti[sm=hudicek1.gif]
MicoTico pa zeno na cemu ti prezivi dan[sm=smiley36.gif]Meni bi sve to zajedno mogao biti mozda dorucak[sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 8:59:29)

66,5 kg. moram malo povesti računa,dosadilo mi natezat se u gramima....

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 10:10:27)

Jesi sigurna di posjetila jedno mjesto[sm=jezicek.gif]
Ajmo si zajedno zadati - 1kg do next petka[sm=bravo.gif]

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 11:13:00)

Evo i mene, jutros 65 kg, izgleda da od mene nema nista[sm=smiley36.gif] nemam vise ni volje da mrsam... kupit cu si jednodijelni kupaci kostim [sm=smiley19.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 14:18:14)

[sm=bravo.gif] za mene umjesto cokolade rucak zasladila jagodama sa jedva kojim zrnom secera
Ne bude li bar 1kg u - u petak sljedeci odrezat cu ove slaufe sa sebe[sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2013 21:19:07)

Hej mršavice moje!
Kod mene -700 g , znači 58.3. Ja zadovoljna[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.6.2013 21:49:51)

Hej mršavice ili možda brljavice[sm=smiley36.gif]
Sigurno brljate , čim se ne javljate[sm=smiley36.gif]
Ja sam dobra, pazim, disciplinovana.Jedino nisam zadovoljna količinom popijene vode. Sutra ću popravni.

Jelovnik od danas:

- voćni šejk (jagoda, mlijeko i med)
- hrenovke sa svježim sirom i paradajzom
- piletina u kesi i integralna riža
- malo trešanja
- čvrsti jogurt

Još sam 2 nes kafe (gorke s mlijekom) i malo manje od 1 l vode. Hljeb nisam konzumirala.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.6.2013 12:19:57)

http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/22943-odlucila-smrsati-nakon-sto-su-ljekari-rekli-da-nece-vidjeti-kako-joj-djeca-odrastaju.html

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.6.2013 20:59:58)

IZVORNA PORUKA: canim

http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/22943-odlucila-smrsati-nakon-sto-su-ljekari-rekli-da-nece-vidjeti-kako-joj-djeca-odrastaju.html

Sve super, bravo za nju[sm=bravo.gif]
Ali, meni je u faci ljepša bila kad je bila buca[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.6.2013 21:30:07)

I meni ali ja mislim da je to ipak radi frizure, ovaj friz na mrsavijoj slici joj nikako ne stoji

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.6.2013 21:37:16)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Sve super, bravo za nju[sm=bravo.gif]
Ali, meni je u faci ljepša bila kad je bila buca[sm=smiley36.gif]

i meni[sm=smiley36.gif].nekako joj koža bila sjajnija i mlađa,došla mi puno starija kad je mršava

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.6.2013 23:17:50)

MicoTico koliko dana mozes ovako po malo jesti... Iskreno ja bih mogla 2 dana i treci ili bih zavrsila na infuziji ili bih pojela sve sto ima u kuci.
Kako je ovo sunce pocelo prziti ja sam ponovo dobila zelju da smrsam, od sutra krecem, nadam se ovaj put vidnom napretku [sm=smiley1.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 11:37:20)

moja sedmica pauziranaj začas proletila. Jutros vaga kaže 68. Od jutros popila dviej kafe, skoro 1 l vode. Za doručak sam kupila dvije kifle i mali vajkrem. Dalje nisam planirala, vjerovatno će biti neka salata (ja volim paradajz i krastavice sa sirom i pavlakom) i nešto voća. Prijavim sutra jesam li uspjela sa tako malo hrane :)

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 11:47:55)

Jutric...

Kakvo je raspolozenje danas, konacno sunce [sm=bravo.gif]

Samo da kazem da se MicoTico moze igrati sa minijaturnim obrocima jer je ona na zeljenoj kilazi, sutra opet kad se najede bit ce na plus 1 kg i to je njoj svakako Ok, ali vi sto hocete malo vise da smrsate ako budete jeli ovako samo cete zablokirati metabolizam i kad se najedete isto cete otici u plus, tako da samo postepeno umanjujte obroke, da vam se zeludac smanji i navikne na manje pa onda necete imati problem sa osjecaji gladi i prejedanjima

Evo jedan savjetcic za lice od dr. pashe

Maska od banane

1 banana
1 kašika meda
2 kašike jogurta

Postupak:
Izgnječite bananu...pomješajte je s medom i jogurtom, a zatim nanesite smjesu na lice. Ostavite masku da se osuši kako bi se hranljivi sastojci apsorbirali u kožu. Operite lice s hladnom vodom kako bi vidjeli rezultate. Ova maska čini kožu mekom i vlažnom a može ukloniti pjegice i akne sa lica.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 11:54:11)

Hej mršavice!

Samo da napisem da nisam ja na malim oborcima što hoću, nego što ne stignem od posla, a ovdje imam dostupan samo totalni junk, pa bih radije nešto zdravo.

Evo juče, jer je vikend bio pa se stiglo:
- kafa
- zobene pahuljice sa suvim voćem i mlijekom
- banana
- ćevapi  2 pločice (to su banjalučki, da ne mislite da sam pojela samo 2 komada), pola lepine i salata
- zdjelica divljih trešanja
- salata od krastavaca s jogurtom i kuhanom piletinom

Po meni je ovaj jelovnik savsim OK. Možda da sam umjesto ćevapa šta drugo, ali dobro, malo se roštiljalo.
Jela sam na svaka 3 sata i nisam uopšte bila gladna.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 12:22:06)

Mico to je vec bolje [sm=smiley1.gif] tu imas i dorucak i rucak i veceru konkretnu a ovo ostalo medjuobroke, ali ono gore gdje si samo jela salate i rizine pahuljice je bas premalo.

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 12:58:07)

evo i mene prijavljujem 67,9kg....kako je vruće kod mene nista mi vise ne treba osim hladne vode:*)

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 13:13:19)

Hej mrsavice, sta mai [sm=smiley1.gif]

Ja od cetvrtka nisam imala net pa mi bas neobicno bilo [sm=smiley36.gif]

Razmisljam da krenem sa vjezbama ili bar da trcim po kuci [sm=smiley36.gif] Stojim na istom, par grama gore-dole.

MicoTico, ovaj ti je jelovnik zadnji bas dobar, svidja mi se [sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 13:14:57)

Evo jedan savjetcic za lice od dr. pashe

Maska od banane

1 banana
1 kašika meda
2 kašike jogurta

Postupak:
Izgnječite bananu...pomješajte je s medom i jogurtom, a zatim nanesite smjesu na lice. Ostavite masku da se osuši kako bi se hranljivi sastojci apsorbirali u kožu. Operite lice s hladnom vodom kako bi vidjeli rezultate. Ova maska čini kožu mekom i vlažnom a može ukloniti pjegice i akne sa lica.

Ovo cu ako Bog da probati, samo ako ne zaboravim dok se okrenem [sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.6.2013 14:23:43)

Ja probala odmah, da ne zaboravim poslije [sm=smiley36.gif]

Rezultat, pa eto nije mi bas sad vlazna koza kao sto kaze, ali jeste mekana i kao da je tonirana, nema crvenila nikakvog vec bas cisto boja koze. Eto moze ponekad proci...ako je ne zaboravim, of course [sm=smiley36.gif]

Maya_K -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.6.2013 7:39:51)

Jutro mršavice,

ja sam užasna, jučer došla kući s posla i nisam mogla jesti od vrućine, već sam tamo oko 10 sati pojela sendvič [sm=hudicek1.gif]
Nisam mogla zaspati od gladi. Nadam se da ću se što prije dozvati, inače [sm=hudicek1.gif]

Nadam se da bar vama dobro ide.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>