RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 16:35:38)

Dan zenice[sm=smiley1.gif]...ja se "guram" tamo u debele pa se nisam javljala ovih dana..U utorak aBd sam narucena kod doktora, pa ako potvrdi trudnocu,ostajem da navijam.drzite mi fige[sm=smiley1.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 16:47:49)

IZVORNA PORUKA: reallove

Dan zenice[sm=smiley1.gif]...ja se "guram" tamo u debele pa se nisam javljala ovih dana..U utorak aBd sam narucena kod doktora, pa ako potvrdi trudnocu,ostajem da navijam.drzite mi fige[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] čestitam od srca ako se potvrdi[sm=nosecka.gif].bogami ovdje je nešto učestalo,malo.malo neka trudna.ne znam da bježim s teme[sm=kuza.gif].niko kg ne prijavljuje,kod mene nešto niti je 76 niti 75 pa čekam da bude okruglo da prijavim

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 17:04:51)

Kod mene je tacno 64 kg i stalo sve...nadam se da ce biti sve ok abd

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 19:54:08)

Reallove,[sm=smiley31.gif]da ti dr potvrdi da ideš u bebele[sm=smiley1.gif]

Ja sam danas bila tako-tako. Malo sam prekršila sa nekakvim slatkišima. Kolegici s posla bio rođendan, pa smo se malo častili. Nije svaki dan, pa eto... A i maloprije došla s posla, pa ni ostalo nije nešto za pohvaliti: salatice, voćke, jogurti i sl.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 21:06:08)

Reallove bas me obradova vijest, aBd da nam ides i oficijalno na temu "koliko ste se udebljale" [sm=nosecka.gif] i ja jedva cekam da vam se pridruzim, ali neka me jos malo ovdje [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 21:21:37)

Canim, pa i vrijeme ti je bilo.

Dobro tinki piše, nastavite li ovim "trudničkim" tempom, bježim ja sa teme. Zna to prelazno da bude[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 21:52:25)

Ja cu tamo na jesen o toj temi ozbiljnije razmisljati, nek me sad s vama a mogla bi i ti micotico [sm=nosecka.gif]s rajom na one teme, sta fali [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 22:08:56)

O ne canim, šta sam bila debela bila sam[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 22:51:40)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

O ne canim, šta sam bila debela bila sam[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2013 23:09:47)

Hajde drage,svi u debele[sm=smiley36.gif]..tamo je drustvo[sm=smiley36.gif]...hvala vam na lijepim zeljama,jedva cekam cetvrtak abd,da idem dr..

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 8:56:32)

reallove [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=pikapoka2.gif] čestitam od srca i aBd da to doktor potvrdi pa da bude školskih 9 mjeseci i što lakši porod. A kako emni sporo idu ovi minusi, sigurna sam da ću te ponovo dočekati na ovoj temi :).

Jedva čekam sutra vaganje :), baš sam bila dobra od poedjeljka. Malo mi se čojk ljuti jer ga zeznem pa odem ja u trgovinu :), ali neće mu škoditi.

Ja za 6 sati popije 1,5l vode, poslije ne mjerim, ali mislim da za ostatak dana popijem još 1 l , ali ne strogo vode. Još uvijek curica puno doji, pa se baš trudim da pijem puno tečnosti, a vala kako je upeklo nije ni teško.

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 9:47:33)

Žene, hajmo se fizički aktivirati, pa da jedna drugu sokolimo i nafuravamo...nešto kao Vježbajmo (i mršajmo) zajedno.

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 9:54:04)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, hajmo se fizički aktivirati, pa da jedna drugu sokolimo i nafuravamo...nešto kao Vježbajmo (i mršajmo) zajedno.

na ovoj žegi može samo plivajmo zajedno.ja jedva hodam od sparine.ali dobro makar se znojim

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 10:14:32)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

na ovoj žegi može samo plivajmo zajedno.ja jedva hodam od sparine.ali dobro makar se znojim

Plivanje je extra! Ko ima kakav bazen u blizini, za kičmu je super, pogotovo mi što sjedimo 8h dnevno...
Nego, digneš gujicu ranom zorom ili uspavaš djecu pa oko 10 naveče...ljepota...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 10:16:14)

Vi vjezbajte a ja cu vas sokoliti i nafuravati na to, samo naprijed! [sm=jezicek.gif] [sm=sloncek.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 10:48:03)

palachinko hajmo. Kako ti ide trčanje? Ja bi najrađe biciklizirala se.

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 10:54:10)

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

palachinko hajmo. Kako ti ide trčanje? Ja bi najrađe biciklizirala se.

Pa biciklaj :) Jutros sam odradila (pisala sam na chatu) 3 kilometra za 20min i potrošila 240kcal. Po onoj aplikaciji koja mi sve te rezlutate bilježi, to je loše, tj nizak mi je fitness level :)
Cilj mi je 5km za pola sata [sm=smiley1.gif]
Biciklo je isto extra, ali ima onih lijenih dijelova gdje samo idem nizbrdo :D

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 11:13:20)

I like nizbrdo [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 11:50:03)

Činko, sviđa mi se ideja za vježbanje, samo ja ne mogu trčati, ali ću biciklati, na trenažnom bajku, pa javim kilometražu, vrijeme , brzinu, i taaaako...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.6.2013 11:53:25)

[Sadržaj poruke je obrisan]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 11:57:23)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam zrela za ove teme al ne smijem još ništa pokušavati zbog dojenja.

Uglavnom, u plusu sam 7 kg [sm=smiley3.gif] [sm=smiley30.gif]

ma bjaži, ti se juče porodila. Javni nam se za godinu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 13:35:33)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam zrela za ove teme al ne smijem još ništa pokušavati zbog dojenja.

Uglavnom, u plusu sam 7 kg [sm=smiley3.gif][sm=smiley30.gif]

Strasno [sm=jezicek.gif] javi nam se za jedno 3 mjeseca kad budes na svojoj kilazi, cuj samo 7 kg u plusu, ja ne smijem ni reci koliko sam bila u plusu nakon poroda [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.6.2013 13:39:30)

[Sadržaj poruke je obrisan]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 14:10:45)

ola mrsave! Kako ide vjezbanje po ovoj vrucini?Palachinken ideja super al ja nemam tu aplikaciju i mogu onako odokativnom metodom reci presla toliko za toliko, il bar vjezbala toliko dugo[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]Sta god zauhar je!
Cestitam realove na [sm=nosecka.gif], jos da dr.potvrdi[sm=bravo.gif]
Iman ti si super, samo se i sad pazi, ja budem mrsavija tek iza poroda nego godinu kasnije, ja se debljam u tom postporodjajnom periodu[sm=zmeden.gif]
Mrsavice mahanje!Veceras se vagam i ne bude li kakvog manjeg - necu nista vise jesti[sm=hudicek1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 17:50:18)

reallove [sm=bravo.gif] da ti dr potvrdi aBd [sm=smiley1.gif]

Iman, ja sam bila u malkice vecem plusu i nisam bas radi dojenja isla na nikakve dijete, ali da sam znala da mogu mrsati i bez dijete davno bih pocela. Kazu da dojilje mogu mrsati ali najvise do 500gr (a neki kazu i 700) sedmicno. Da sam na tvom mjestu ne bih sad pocinjala ali bi mozda za dva-tri mjeseca, ili kad beba pocne sa krupnom hranom. [sm=smiley1.gif]

veki_aki, a zasto se navece vazes? Tako ces tesko vidjeti ikakav minus. Hajd vagni se navece i sutra ujutro prije dorucka, odmah po ustajanju, i vidi razliku. Ok, moze se i navece vagati ali po meni to nije ni malo precizno. Svaki dan moze odstupati 1-2 kg i nikad ne znas na cemu si.

Ja se vazem i ujutro i navece, ujutro mi ne pokazuje vise od 52kg a navece nekad 52,5 a nekad cak i 53kg, i kako bi znala koju kilazu da prijavim, odnosno koliki mi je minus? U toku dana nekad popijes vise tecnosti, nekad vise a nekad manje neke hrane, ali do jutra se sve to regulise. [sm=smiley1.gif]
Ovo ti je samo moj savjet, nije da te ubjedjujem [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>