Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.6.2013 17:50:18)
|
reallove [sm=bravo.gif] da ti dr potvrdi aBd [sm=smiley1.gif] Iman, ja sam bila u malkice vecem plusu i nisam bas radi dojenja isla na nikakve dijete, ali da sam znala da mogu mrsati i bez dijete davno bih pocela. Kazu da dojilje mogu mrsati ali najvise do 500gr (a neki kazu i 700) sedmicno. Da sam na tvom mjestu ne bih sad pocinjala ali bi mozda za dva-tri mjeseca, ili kad beba pocne sa krupnom hranom. [sm=smiley1.gif] veki_aki, a zasto se navece vazes? Tako ces tesko vidjeti ikakav minus. Hajd vagni se navece i sutra ujutro prije dorucka, odmah po ustajanju, i vidi razliku. Ok, moze se i navece vagati ali po meni to nije ni malo precizno. Svaki dan moze odstupati 1-2 kg i nikad ne znas na cemu si. Ja se vazem i ujutro i navece, ujutro mi ne pokazuje vise od 52kg a navece nekad 52,5 a nekad cak i 53kg, i kako bi znala koju kilazu da prijavim, odnosno koliki mi je minus? U toku dana nekad popijes vise tecnosti, nekad vise a nekad manje neke hrane, ali do jutra se sve to regulise. [sm=smiley1.gif] Ovo ti je samo moj savjet, nije da te ubjedjujem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|