RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 8:39:34)

Ja, nakon par oscilacija u prethodnom periodu jutros 60,5. Joj, samo da mi je ugledati ono 59, makar bilo i 59,9 [sm=smiley36.gif]. To bi bilo prvi put poslije trudnoće, a evo još 15 dana pa godina prođe. Ali, moram priznati, zadovoljna sam. Svo vrijeme od poroda sam mršala, nekad brže, nekad sporije. Nisam se izgladnjivala, imala sam periode kad sam ekstremno jela slatkiše, pošto je A. s vremena na vrijeme bio jako nervozan, pa bi se sve to na mene prenijelo, i onda - krh, čokoladica! [sm=smiley19.gif] Ali eto, gledam se u ogledalo i - nije to tako loše! Malo je na struku ostalo, što je inače moja slaba tačka, ali vjerujem ako se malo više discipliniram i kakve konkretnije vježbice uključim doći će i tome kraj! Ako Bog da! [sm=smiley1.gif]

Maya_K -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 8:53:21)

jutrica,

ja sam jutros na 88,2 opet [sm=sad.gif][sm=sad.gif], ljuta sam, ali trebam i dobiti [sm=hudicek1.gif] pa sam zato napuhana i puna neke tečnosti, to se ja tješim [sm=jezicek.gif]

Reallove, i šta ima [sm=smiley1.gif]? Navijam da bude najbolje za tebe [sm=bravo.gif]

Ostale mrsavice, kaj je kod vas? [sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 8:59:42)

Kod mene isto - 58,3 .

Nema reallove, šta je bilo kod dr?

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 9:10:58)

Kod mene je napokon krenulo nizbrdo, sad sam na 66,6 (šejtanska su to posla :D)

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 9:14:31)

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ola mrsave! Kako ide vjezbanje po ovoj vrucini?Palachinken ideja super al ja nemam tu aplikaciju i mogu onako odokativnom metodom reci presla toliko za toliko, il bar vjezbala toliko dugo[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]Sta god zauhar je!
Cestitam realove na [sm=nosecka.gif], jos da dr.potvrdi[sm=bravo.gif]
Iman ti si super, samo se i sad pazi, ja budem mrsavija tek iza poroda nego godinu kasnije, ja se debljam u tom postporodjajnom periodu[sm=zmeden.gif]
Mrsavice mahanje!Veceras se vagam i ne bude li kakvog manjeg - necu nista vise jesti[sm=hudicek1.gif]

Ja sam sebi, ko manijak kakav, mjerila na google earth distancu koju pređem, a vrijeme štopala, dok nisam dobila ovaj bolji fontele. Hajmo sutra, 6 ujutru pa na dalje, ti svojom rutom, ja svojom, pa ovdje na raport [sm=smiley36.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 9:28:29)

ja sam konačno na 75kg.ova vrućina i znojenje pomažu i plus što nemam nekog apetita po vrućini

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 9:50:33)

Jutro..ja se toliko radovala petku zbog vaganja i jutros u frci zaboravim se izvagati grrr.

Meni ove fizičke aktivnosti dolaze u obzir tek poslije podne, ali je problem što je i u 19h vrućeee, pa sam sada svela na šetnje sa bebarom. Stvarno ćusjesti na biciklo :). Zaista ne tražim izgovor, ali i ovako ustajem u 6h i uvijek kasnim na posao, a bebara mi naveče zaspi između 20 i 21h, pa me malo postarh sa njom na biciklo da mi ne zaspi u povratku. Radimo na tome da joj pomjerimo ovo spavanje, pa vidjet ćemo kako će nam ići. Večeras idemo na bazene :) baš se radujem.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 9:54:00)

Jutric zenice...Pregled mi je u cetvrtak sto dolazi,za 6 dana,javim se abd...hvala vam sto pitate za mene :*...

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 11:02:29)

IZVORNA PORUKA: reallove

Jutric zenice...Pregled mi je u cetvrtak sto dolazi,za 6 dana,javim se abd...hvala vam sto pitate za mene :*...

ako bog da da sve bude onako kako samo ti želiš........[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 11:04:16)

ja jutros 66.3....zaboravih vidjeti u tabeli koliko je bilo prošli put ali eto nekako se lakše osjećam.....a neko reče ne može da jede na vrućini...moj je problem što uvijek mogu njupati....a slabo vodu pijem....sinoć sam večerala pahuljice i skapala do jutros od gladi.....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 11:19:16)

Sinoc vecerala i pojela sladoled, mislila da cu biti u +, kad moja vaga pokaze -300gr. [sm=bravo.gif]
Ja zadovoljna s obzirom da bas ove sedmice nisam pazila. [sm=smiley1.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 11:55:39)

e pa sad recite da sam normalna....izrežem ja jedan paradajz i prebrojim....tačno 9 zalogaja a ja fino otkinem 9 zalogaja hljeba i svaki namažem majonezom i založim....ma jeli to psiha ili šta ali ja se najedoh...od 9 zalogaja ??????

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:12:39)

E beba sto me nasmija[sm=jezicek.gif] vidis moguce je malo jest a najest se, samo da se naviknemo.A sto majonezu, pa bolje abc sir, il pavlaku il nesto sl, majoneza bas kaloricna.I ja je volim, pa sad manje kupujem salamu posto kad to 2 imam u kuci onda pojedem 3 kriske toga za uzinu[sm=jezicek.gif]zato sad no-no.
Ej Daly ja ti se vagam kod svojih jer mi je ta vaga nesto najtacnija(sad bi mm rekao kao i sve od od tvojih- a sta cu kad jest tako), tako da je to uglavnom poslje posla kad dodjem po djecicu.Sad mi je bilo , ja totalno razocarana fakat sam mislila da sam bar kg smrsala, al hajd osjecam se mrsavije i po hlacama znam da je bolje, tako da idemo dalje[sm=bravo.gif]
Palachinken ja sam sinoc bila na rolanju, sad ne znam recimo 15 min normalnog rolanja i 15 min bas brzog rolanja gdje sam crkla ganjajuci starijeg sa biciklom, moze tako?Ne znam u km, mozda 4 otprilike, il malo vise...Elem ja bila aktivna[sm=bravo.gif]
Pozdrav mrsavice!

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:17:32)

veki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za rolanje

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:22:45)

e ja sebe sa 35 godina ne mogu zamisliti na rolama al nikako ...svaka vama čast al eto i mi smo bili malo aktivni....šetali niz aleju prema vrelu bosne...presli 1/3 i vratili se....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:24:14)

I ja se rolam. Nisam drugačije mogla naučiti curicu , a ona se htjela rolati, pa sad nas dvije zajedno ko drugarice za ručice[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ali mene to nešto ne umori[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:25:05)

IZVORNA PORUKA: bebaa

e ja sebe sa 35 godina ne mogu zamisliti na rolama al nikako ...svaka vama čast al eto i mi smo bili malo aktivni....šetali niz aleju prema vrelu bosne...presli 1/3 i vratili se....[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

Moja kuma je tvojih godina ,  a i ja samo koju godinu malađa, pa se obje rolamo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:25:45)

Rolanje zakon! [sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 12:31:59)

rekoh svaka vam čast....ma ja to ni ne znam...da padnem i polomim ove koščice.....pa da mi se mm smije do kraja života,ko bi ga slušao....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 13:42:49)

Meni nema dobne granice za rolanje. Uživam i u klizanju, ali to sada jednom ako odem u sezoni dobro je, ne zato što me stid jer sam uvijek najstarija nego je postala tolika gužva da mi to više nije uživancija.

Ja nakon duuugo vremena doručkovala salamu i nije mi nikako 'sjela'.

Hanady RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 13:48:19)

http://uspesnazena.com/voda-sasi-pijte-i-mrsavite-za-mesec-10-12-kilograma/

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 15:54:09)

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: reallove

ako bog da da sve bude onako kako samo ti želiš........[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Hvala ti draga :*

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.6.2013 16:23:15)

ej bebo nemoj tako, rolanje je extra, em sto ga volim em sto se znojim sva, i oblikujem onaj najgori dio[sm=bravo.gif]Ja se planiram rolat dokle god budem u stanju pa i sa 60(pa sasnahom[sm=jezicek.gif ili unukom])!Kome se ne svidja nek ne gleda[sm=smiley2.gif]
Rajaringe ja vooolim salamu pa nek je najnezdravije, al sad po ovoj vrucini ni meni ne legne, nista boje od paradajza sa sircekom[sm=bravo.gif]Uzivajte na bazenu!
Ljudovi cujemo se u pon posto ja kuci jos nikad nisam upalila laptop a ni komp, fakat ne stignem.
Pozzzzzzzzzzz

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.6.2013 8:52:58)

Mene svaka opisuje[sm=jezicek.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/1r/11w/4OlkM2Ob/1-224x300.png[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/41/2z/38NuaHgR/2-210x300.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2R/oE/3mT1po1E/31-228x300.gif[/img]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.6.2013 23:17:00)

samo da prijavim 66,9 [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>