RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.6.2013 17:33:31)

ja sam opet u debelom plusu......[sm=smiley13.gif] sve je to zbog sveki...kuham njena omiljena jela a ja poguzija pa ne znam malo napraviti pa ih tjeram da sve pojedemo da se ne baca....[sm=smiley19.gif]od ovog momenta opet ću s epaziti....mislim maloprije sam pojela komad torte pa mogla su iz njega biti 3 normalna komada.....ali eto neću više...
reallove i ovdje sve čestitke.....[sm=smiley31.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.6.2013 17:41:57)

Reallove, čestitke[sm=bravo.gif]
Neka ti nama prelaziš u bebele, to su lijepe debeljuce.
Ima vremena za druženje na ovoj temi.

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 8:18:35)

Ej mrsave jutric!Jucer vas citam a ne stigoh vas pozdravit!Evo 2 dana sam radila vjezbe od 20 min nove neke, cknem sva[sm=smiley11.gif] i jos uvijek jako malo slatka jedem[sm=bravo.gif] i mogu vam reci da na ogledalu se sebi cinim malo manja(ako nije autosugestija[sm=jezicek.gif]) al u narednih mjesec ako vako nastavim ima bar 3 kg da skinem.
Palachinken kako ide trcanje?Rajaringe aktivira li se sta?
Pozdrav zene moje odem radit malo!Jel nam sad vaganje ponedeljkom ili se meni cini?Ako me bas morate pisati danas je oko 70.5, al javim jos u pon tacno[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 8:55:05)

Ja sam prezadovoljna jutrošnjom kilažom - 57.8 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ne prijavljuj Daliyah tj. ne moraš pisati jer sam navijačica, ali morala sam podijeliti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:35:52)

auuu koliko ja post napisah pa mi ne ode. Haman je to do foruma nešto??

Evo skraćeno: nisma vježbala i zaboravila sma se izvagati,.

I još da kažem da sam ja tibetance davno vježbala i meni nisu bili ni od kaklve koristi :)))

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:38:37)

Kod mene jutros isto 77,7kg...a juce je bilo 77,5...pojedoh kolac na poslu pa kuci kolac...puno sam jela UH i eto...al hajd [sm=smiley1.gif], bolje nego preko 79 jel de [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:39:17)

Nisam ni ja jutros ništa, loše sam spavala, glava me razvaljuje pa mi se nije dalo ustajati prije 6.

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:48:41)

ja stadoh na vagu i pobjegoh +1 kg.......[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:50:57)

da vam se pikljucim...ja to poeriodicno [sm=smiley36.gif]

od ponedeljka pijem onu sassy vodu... i za 4 dana 1 kg manje... trebala bih jos bar 1,5 -2 kg do mora [sm=smiley36.gif]
i izbacila sam sve slatkiše (mada sam u pon uvece pojela hurmasicu kod pocy)

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:51:25)

uspjela sam jutros da obučem i zakopčam hlače od prije druge trudnoće,jest da je zateglo,hoće da popucaju,ali ja njih nisam mogla dalje od kukova navući[sm=jezicek.gif].imam nešto malo ispod 75kg,e sad ne znam koliko jer mi nije digitalna vaga,pišite mi 75kg dok ne bude 74

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:52:19)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja sam prezadovoljna jutrošnjom kilažom - 57.8 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ne prijavljuj Daliyah tj. ne moraš pisati jer sam navijačica, ali morala sam podijeliti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ženo šta ćeš ti na ovoj temi ..izgledaš ko milion dolara...ajde sikter!!!! [sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:55:00)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

od ponedeljka pijem onu sassy vodu... i za 4 dana 1 kg manje... trebala bih jos bar 1,5 -2 kg do mora [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Samo ta voda, pazis li na hranu?

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 9:59:46)

Je li vi procijedite vodu nakon 24h? [sm=smiley1.gif]

Eh da, odnedavno sam pomjerila rupu na kaišu s druge na treću, a ove jedne hlače M iz terra nove, što su mi mjerilo, fino zakopčam (a druge, isto terra nova L su mi prevelike, svučem ih bez otkopčavanja) Jesam hepi! Za smanjenje obima struka, tj šlaufa oko struka krivim pojas za trčanje [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:00:21)

IZVORNA PORUKA: Lady26

pazim samo da izbjegnem slatko... i da nema onog gricni ovo gricni ono... i da nisam asjina kantica za nepojedeno

i da, jedem još manje nego obično hljeba isključivo crni ... onaj sa zrnevljem u sebi

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:01:59)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Eh da, odnedavno sam pomjerila rupu na kaišu s druge na treću, a ove jedne hlače M iz terra nove, što su mi mjerilo, fino zakopčam (a druge, isto terra nova L su mi prevelike, svučem ih bez otkopčavanja) Jesam hepi! Za smanjenje obima struka, tj šlaufa oko struka krivim pojas za trčanje [sm=bravo.gif]

potopim uvece i ujutro procjedim u bokalčić ...ali ne uspijem popiti svih 8 casa ... popijem 6 ... uvalim mužu 2 [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:03:50)

potopim uvece i ujutro procjedim u bokalčić ...ali ne uspijem popiti svih 8 casa ... popijem 6 ... uvalim mužu 2 [sm=smiley36.gif]

Ja zaboravila procijediti pa mi se krastavac uščuo i bacim je. Danas cu opet potopiti, ti si me motivirala [sm=smiley1.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:04:12)

jesi li kupovala ili pravila po onom receptu što sam negdje pročitala.....[sm=zmeden.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:05:22)

evo sad vidim da si pravila kako koliko čega.....

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:05:39)

Kakav pojas? Ja sve pitam a nista od toga ne radim [sm=jezicek.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:06:27)

pazim samo da izbjegnem slatko... i da nema onog gricni ovo gricni ono... i da nisam asjina kantica za nepojedeno

i da, jedem još manje nego obično hljeba isključivo crni ... onaj sa zrnevljem u sebi

Odlicno [sm=bravo.gif]
Ti si pisala (rece mi Palac) moze menta/nana u kesicama onaj caj? Koliko kesica?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:09:29)

Hi zenice , [sm=bravo.gif] za minuse

Evo jedna prikladna slikica http://www.facebook.com/photo.php?fbid=514989691889683&set=a.404684289586891.97805.401371929918127&type=1&relevant_count=1&ref=nf [sm=jezicek.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:14:43)

Ma opasaš se nekim spužastim materijalom pa se znojiš ko stoka.
[img]http://www.best-b2b.com/userimg/692/717-1/neoprene-fitness-belt-586.jpg[/img]
ovako nekako, samo je kod mene žeMska varijanta, od grudi do bokova.

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:23:34)

IZVORNA PORUKA: bebaa

jesi li kupovala ili pravila po onom receptu što sam negdje pročitala.....[sm=zmeden.gif]

evo napisah vam ja neki dan recept
http://www.ringeraja.ba/clanak/sassy-voda-za-ravniji-stomacic_1913.html

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:24:47)

Odlicno [sm=bravo.gif]
Ti si pisala (rece mi Palac) moze menta/nana u kesicama onaj caj? Koliko kesica?

ja sam ipak na pijaci na otoci nasla kod neke tete domacu nanu...a u recptu pise da moze jedna mala kesica mente

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2013 10:26:19)

Ma opasaš se nekim spužastim materijalom pa se znojiš ko stoka.
[img]http://www.best-b2b.com/userimg/692/717-1/neoprene-fitness-belt-586.jpg[/img]
ovako nekako, samo je kod mene žeMska varijanta, od grudi do bokova.

ja imam one neke "vruce pantalone" ali zaboravim obuci... a od sika su do pola butina...obicno ih korisitim kad idem na "brzo hodanje"za sta nemam vremana ...samo dva puta sam u junu ... dakle ne oblacim ga [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>