RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:02:05)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Prije 3 sedmice upišem ja svoje mjere: obim kukova, struka, grudi i bedara. I danas se izmjerim ponovo.
Za taj period sam samo oko 1.5 kg omršavila, ali sam izgubila 4 cm u struku, 3 cm u kukovima, 3 cm u bedrima i , na jedinu žalost, 5 cm u grudima.

I evo 16 dana poslije, još 2 cm manje u struku i 2 cm manje u kukovima. Ovo ostalo je isto.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:02:46)

I da, neću kg prijaviti da ne bodem oči[sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:21:48)

Prije 3 sedmice upišem ja svoje mjere: obim kukova, struka, grudi i bedara. I danas se izmjerim ponovo.
Za taj period sam samo oko 1.5 kg omršavila, ali sam izgubila 4 cm u struku, 3 cm u kukovima, 3 cm u bedrima i , na jedinu žalost, 5 cm u grudima.

I evo 16 dana poslije, još 2 cm manje u struku i 2 cm manje u kukovima. Ovo ostalo je isto.

dobro te je mico, prekinućes se sasvim[sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:30:15)

IZVORNA PORUKA: animagical

dobro te je mico, prekinućes se sasvim[sm=jezicek.gif]

Ma samo se vraćam aBd na staro[sm=smiley1.gif]
A mm mi je maloprije rekao da sam ko radijator, kao rebra mi ispala, a nisu majke mi[sm=smiley36.gif] nego on više voli kad sam punija.

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:37:17)

I da, neću kg prijaviti da ne bodem oči[sm=jezicek.gif]

Ma jasta, pokupis tamo neki virus, namjerno jelte, par dana bude gadno, odose kg i cm i onda 'vamo trljas nos nama debelim...
Nego, valjal to tako?
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:38:04)

Neka, fasovat cemo i mi [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:40:43)

IZVORNA PORUKA: Lady26

[sm=sad.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:46:03)

[sm=sad.gif]

[sm=smiley36.gif] dobro mico, rebarce nase, koliki ti je taj strukic u obimu?[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 22:46:55)

[sm=sad.gif]

[sm=smiley36.gif] dobro mico, rebarce nase, koliki ti je taj strukic u obimu?[sm=smiley36.gif]

5 cm previše[sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 23:01:13)

jesi tajnovita[sm=smiley36.gif] meni su iza poroda kukovi i grudi ostali 2 cm siri, a struk je isti, oko 63cm

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 23:02:29)

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 23:03:40)

jesi tajnovita[sm=smiley36.gif] meni su iza poroda kukovi i grudi ostali 2 cm siri, a struk je isti, oko 63cm

ma nisam bona tajnovita, kod mene ti vazda "što u izlogu, to i u radnji". Maloprije kad sam mjerila 65 cm. Eto, širi nego tvoj , a niža sam od tebe. A nekad je bio 60, i poslije 2 poroda.

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.7.2013 23:07:23)

ma svaka ima svoju bolnu tacku..meni je struk uvijek bio tanak, osim u trudnoci, kada sam dobacila do rekordnih 120cm dan pred porod[sm=smiley36.gif] ne znam kako sam kroz vrata prolazila... meni su problem noge...bas imam jake misice, posebno bedra i listove...ni vjezbati, ni ne vjezbati... a tako se divim onim tankim elegantnim nogicama kod zena

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.7.2013 2:25:37)

Malo moja vaga smanjila cifru [sm=smiley36.gif] Ove sedmice -400gr [sm=smiley1.gif]

Kad vec spominjete struk [sm=smiley36.gif] i ja sam mislila pitati MicuTicu al mislila da mi nece reci, mozda je tajna [sm=smiley36.gif] Eh, ja se skoro izmjerih onako preko najveceg dijela stomaka [sm=smiley36.gif] i .... nevjerovatnih 80cm [sm=smiley29.gif] (mislim, nesto vise od ovog ali ne smijem napisati [sm=smiley36.gif] ) A uopste se ne osjecam predebelom. Ok, imam viska u stomaku ali nisam znala da je toliko [sm=smiley13.gif] Inace sam sitnija, oko 152cm, i na tu visinu imam oko 52kg. Ruke su taman, noge nisu bas ekstra ali meni ok [sm=jezicek.gif] Jest da sam taj dan bila nesto i "napuhana" (tako sam se osjecala) ali opet mi je to previse [sm=zmeden.gif] I sad kontam dok sravnam stomak, sravnace se i ostalo sve [sm=smiley36.gif] i ne svidja mi se to [sm=hudicek1.gif]

Al' fino ja izgledam kad uvucem stomak [sm=jezicek.gif] Ah, da i ovo napisem [sm=smiley36.gif] Ja sam i prije udaje uvijek bila malkice deblja, mislim kao sad i dugo sam uvlacila stomak. Svi mi se cudili kako normalno funkcionisem [sm=smiley36.gif] Normalno disem, jedem, pijem, krecem se, ma sve [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.7.2013 2:27:44)

Joj, sta je ovih smajlica u mom postu [sm=smiley3.gif] [sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.7.2013 17:40:08)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Joj, sta je ovih smajlica u mom postu [sm=smiley3.gif] [sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.7.2013 17:42:42)

[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]piše na vagi lo...i ja otvorim malo pročačkam bateriju i reko da s eizvagam kad ono 2 kg više negi juče...umrijeh na sekundu....razbit ću je...a možda je to tačno a ono od juče nije......[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.7.2013 10:19:08)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]jutros važe samo pola kg više od petka ali zato što je bio jak iftar....zanči ono od juče je bio prepad-rikavela.......[sm=hudicek1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.7.2013 10:54:21)

Bebo, znači ipak - [sm=bravo.gif]

Kod mene je opet mali -, mm me napada, a ja baš zadovoljna.

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.7.2013 8:19:07)

jutric!Jedno mahanje i moram se baciti na posao, nisam se stigla vagati, vjerovali ili ne zna mi sa ovim mali proci subota da se ne umijem kad mi nikog nema kuci, tako da vagat cu se veceras.Sljedece sedmice more, a mi ni rezervacije nemamo, valjda cemo se gdje smjestiti[sm=smiley36.gif]
MicoTico pa ti jos malo i napustas temu, jos da otvoris temu debljajmo zajedno[sm=jezicek.gif]Imam osjecaj da nemas potrebe dalje mrsat, al eto ti znas the best.
Bebo ide li to dole?
Zene moje odem malo radit i koji gram skinut...

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.7.2013 8:49:40)

ja sam na 73kg.toliko sam imala kad sam drugi put ostala trudna.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.7.2013 18:17:59)

Hajde, koja nije prijavila kilazu nek' prijavljuje brze dok nisam... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

salim se malo [sm=smiley2.gif] a malo ste se zalijenile [sm=smiley1.gif] Nije nam nesto bas aktivna tema [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.7.2013 18:20:45)

ja sam navijačica, ne moram prijaviti[sm=smiley36.gif]
Bravo za minuse[sm=bravo.gif]
Tinki, [sm=bravo.gif] za vraćenu predtrudnički kilažu.

Sultaniija -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.7.2013 22:01:29)

Da se ja prijavim danas sam se vagala kod prijateljice[sm=smiley1.gif] imala sam 65.3 ali s obzirom da sam postila i da je bio prazan stomak a sad poslije iftara sigruno imam 66. koji gram[sm=smiley13.gif]

Inace sam visoka 172 uvijek sam imala oko 58 ili 60 kg nikad preko, u trudnoci sam dobila 20 kg, mjesec dana od poroda sam imala 74 kg i to je trajalo godinu i pol tacnije do aprila ove godine od tada pa do sada ne micem se sa 66 ili 65 . nesto, jos me strah da se ne udebljam pa budem morala sve ponovo[sm=smiley13.gif] apetit imam da se ne hvalim[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.7.2013 22:18:30)

ja trenutno stagniram. nisam se pomakla danima s mjesta. em babine, rodjendani i neke feste. stvarno sam pazila ali eto nekad popijem ness, ili pojedem nesto u vrijeme koje po hrono dijeti nije dozvoljeno i belaj. ja sam od prosle godine smrsala 15 kg. 10 sa dukanom, i oko 5 sa hronom. nadam se da nikad necu u trudnoci vise preci +20 kg. uzas. porodom sam izgubila jako malo. jos 4 kg i bila bih zadovoljna a onda krecem na aBd idealnu kilazu. to bi bilo jos 9 kg.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>