Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.7.2013 2:25:37)
|
Malo moja vaga smanjila cifru [sm=smiley36.gif] Ove sedmice -400gr [sm=smiley1.gif] Kad vec spominjete struk [sm=smiley36.gif] i ja sam mislila pitati MicuTicu al mislila da mi nece reci, mozda je tajna [sm=smiley36.gif] Eh, ja se skoro izmjerih onako preko najveceg dijela stomaka [sm=smiley36.gif] i .... nevjerovatnih 80cm [sm=smiley29.gif] (mislim, nesto vise od ovog ali ne smijem napisati [sm=smiley36.gif] ) A uopste se ne osjecam predebelom. Ok, imam viska u stomaku ali nisam znala da je toliko [sm=smiley13.gif] Inace sam sitnija, oko 152cm, i na tu visinu imam oko 52kg. Ruke su taman, noge nisu bas ekstra ali meni ok [sm=jezicek.gif] Jest da sam taj dan bila nesto i "napuhana" (tako sam se osjecala) ali opet mi je to previse [sm=zmeden.gif] I sad kontam dok sravnam stomak, sravnace se i ostalo sve [sm=smiley36.gif] i ne svidja mi se to [sm=hudicek1.gif] Al' fino ja izgledam kad uvucem stomak [sm=jezicek.gif] Ah, da i ovo napisem [sm=smiley36.gif] Ja sam i prije udaje uvijek bila malkice deblja, mislim kao sad i dugo sam uvlacila stomak. Svi mi se cudili kako normalno funkcionisem [sm=smiley36.gif] Normalno disem, jedem, pijem, krecem se, ma sve [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|