canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.5.2012 14:20:55)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: canim IZVORNA PORUKA: animagical reallove sta ti vise mršaš, idi jedi zeno, osušićeš se[sm=smiley36.gif] dok ne upisem kakav kurs da vjezbam, ja nosam dijete a kolica guram drugom rukom, mislim da se pika i to[sm=smiley36.gif] vidi ko joj kaze, ti se nepikas vise, jeli to pokusavas uci u 26 br farmerki [sm=smiley36.gif] ja vise i ne mrsam, samo da se jos zategnem[sm=smiley36.gif] dosta mi je neobicno imati mekan stomak,jer su prije trudnoce bile plocice, pa zato...ali evo ide lagano i to na bolje, setamo svaki dan, nosamo se, krenucu aBd na neki aerobik i tako...valjda do mora bude ok i da, farmerke su mi 27[sm=smiley36.gif] ali samo one s elastinom[sm=smiley36.gif] Meni su 29 od 5tog osnovne [sm=jezicek.gif] pa sve dok se nisam udebljala a i meni je moj stomak cudan, mekan, nikad vako mekan stomak nisam imala, ja cu se najvjerovatnije prijaviti u nahlu pa da me racunaju kad bude mjesta, jer mi je to najblize, blizu mi mama zivi pa cu ostaviti malu tamo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|