RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 22:59:52)

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja evo pijem zeleni caj,bas je ruzan za piti[sm=hudicek1.gif]..Poslije njega mi se trazi nesto slatko,da ode ovaj okus[sm=jezicek.gif]

Ja odoh spavati, sutra ce me cura buditi cim svane, pa, pa [sm=zaspan.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:01:13)

[sm=smiley36.gif] e bas ste neke, cuj rusku salatu...doduse pravim ja i to,ali ne za veceru... moj danasnji meni je bio dorucak- sendvic, sir,salama,kecap...rucak-sirnica, jogurt i salata i vecera-pileca salata uz integralni hljeb... poslije sam popila jedan vocni jogurt od jagode i pojela jabuku... i jedan boem[sm=zardeva.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:05:02)

Animagical,ti si nam fino rucala danas[sm=smiley1.gif]

eko beba -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:05:57)

Ja evo pijem zeleni caj,bas je ruzan za piti[sm=hudicek1.gif]..Poslije njega mi se trazi nesto slatko,da ode ovaj okus[sm=jezicek.gif]
[/quote

Pripremas pi ga tacno po uputstvu? Mislim da se listovi jako kratko drze u vodi, bad zbog gorcine, zaboravila Sam vise, otkad ga nisam napravila, pa progooglaj.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:11:02)

Eko beba,pijem onaj iz vrecice[sm=smiley1.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:14:07)

ma ja svaki dan jedem ko mecava,nego ne smijem da pisem ovdje[sm=smiley36.gif]

eko beba -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:20:40)

Ako vec hoces efekte zelenog caja, onda uzmi onaj na vaganje. Cajevi iz kesica su najsiromasmiji tvarima zbog kojih I pijemo cajeve. I usput se posavjetuj sa prodavacem. I te biljcice su cijela nauka. NAS su ucili da se u kesice trpa samo otpad od biljaka, a najkvalitetmiji dijelovi idu na vaganje. Eto, mozda pomogne

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:24:32)

IZVORNA PORUKA: animagical

ma ja svaki dan jedem ko mecava,nego ne smijem da pisem ovdje[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:25:14)

IZVORNA PORUKA: eko beba

Ako vec hoces efekte zelenog caja, onda uzmi onaj na vaganje. Cajevi iz kesica su najsiromasmiji tvarima zbog kojih I pijemo cajeve. I usput se posavjetuj sa prodavacem. I te biljcice su cijela nauka. NAS su ucili da se u kesice trpa samo otpad od biljaka, a najkvalitetmiji dijelovi idu na vaganje. Eto, mozda pomogne

hvala na savjetu[sm=smiley1.gif]

eko beba -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:29:06)

Evo maloprije saznah da zitarice I mrsavlje ne ide skupa, tj da zitarice otezavaju skidanje masnih naslaga, narocito sa stomaka. A meni se bas nesto I smucile. Evo I proljeca, pa bi mogli I navaliiti na svjeze voce I povrce.
Reallove, zeleni caj je najbolje piti ujutru cim se probudis, Ali ne I kafu piti u kombinaciji sa cajem, I pola sata pred trening treba popiti solju caja, valjda se tad najbolje tope masne naslage.

ena007 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:31:34)

ja se ne slazem da su cajevi u kesicama siromasni sastavom.
to je vise do proizvadjaca. postoje kvalitetni i losi proizvodjaci, tako da nije bitno da li se radi o kesici ili obicnom caju.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:34:00)

Zitarice su mi bas dosadile,pa mi nece biti zao ako ih izbacim[sm=smiley1.gif]

Ja zeleni caj pijem ujutro i navece,probat cu ovo pola sata pred trening pa da vidim

taurus -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.5.2012 23:36:04)

samo da potvrdim boldirano[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 13:31:41)

Jutros stanem na vagu,kad ono -800,ne mogu da vjerujem..4 puta sam provjerila i stvarno -800[sm=smiley1.gif]..Znaci da mi je ipak malo lagala ovih dana..

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 20:08:48)

IZVORNA PORUKA: ena007

to je vise do proizvadjaca. postoje kvalitetni i losi proizvodjaci, tako da nije bitno da li se radi o kesici ili obicnom caju.

Ja sam cula da ove kesice nisu nikako zdrave,o ma kojem proizvodjacu caja se radilo,kesice u vreloj vodi ispustaju neke otrovne tvari,cak sam cula da su kancerogene[sm=zmeden.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 21:18:48)

IZVORNA PORUKA: zaha

Ja sam cula da ove kesice nisu nikako zdrave,o ma kojem proizvodjacu caja se radilo,kesice u vreloj vodi ispustaju neke otrovne tvari,cak sam cula da su kancerogene[sm=zmeden.gif]

joj Zaho,prepade ti mene[sm=smiley19.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 21:22:28)

Evo da se i ja danas prijavim, mene je moja drugarica vaga jutros obradovala sa minusom, nije bas ko kod reallove ali dobro je, jedva cekam da vidim 62 na vagi [sm=smiley36.gif]reallove za minus [sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 21:29:58)

IZVORNA PORUKA: zaha

Pa svi ih pijemo haman cijeli zivot....

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 21:35:17)

Mislim da je to za te vrecice da su kancogerene malo diskutabilno ali cinjenica je da kvalitet caja u vrecici se nemoze porediti sa obicnim cajem na vagu ali eto danas malo ko obraca paznju na te stvari, doduse kod nas u Bosni se malo caj i pije pa je ljudima uvijek lakse kupiti one u vrecici ko eto nek se nadje [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 21:42:58)

IZVORNA PORUKA: canim

Mislim da je to za te vrecice da su kancogerene malo diskutabilno ali cinjenica je da kvalitet caja u vrecici se nemoze porediti sa obicnim cajem na vagu ali eto danas malo ko obraca paznju na te stvari, doduse kod nas u Bosni se malo caj i pije pa je ljudima uvijek lakse kupiti one u vrecici ko eto nek se nadje [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley20.gif]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 22:31:02)

Ma ja zene sto cula to prenijela,a sta sve jedemo i pijemo,kad bi se ispitalo,ostali bi gladni[sm=smiley29.gif]
A ja stvarno sad cesto istresem sadrzaj iz vrecice i procijedim caj...

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 22:32:24)

Ne kontam sta dobijes s tim? Ona vrecica nije zdrava [sm=zmeden.gif]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 22:35:48)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ne kontam sta dobijes s tim? Ona vrecica nije zdrava [sm=zmeden.gif]

da Lady,vrecica...ako vec nije zdrava[sm=zmeden.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 22:37:20)

Nisam gore skontala da bas na njih mislis da nisu zdrave nego opcenito na sve, i kesicu i sadrzaj...[sm=smiley1.gif]

ena007 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2012 23:52:49)

da i ja prijavim svoju kilazu,
vaganje u nedjelju 66,1 to je bilo u toku mjeseceve dijete ( koliko je bila uspjesna ne znam, jer sam ipak jela narandze, i jos supu pred kraj jer nisam mogla vise)
danasnje vaganje 55,9 pa ubiljezite i mene za ovu sedmicu
idemo dalje polako i sigurno[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>