Ilhana RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.5.2012 22:08:45)
|
Jedem sve, i slatko i slano i gazirano pijem ali umanjeno jednostavno... Ne zelim, a ni doktorica mi ne preporucuje da budem na dijeti ako zelim da ostanem na tome sto smrsam... Ne jedem posle 18, samo u rijetkim slucajevima... jedem vise povrca i manje krompira i tako toga nego inace... ali jedem i UH... hljeb jedem samo za dorucak i to je samo crni sa puno sjemenki, taj sam uvijek i voljela i inace ;)... Treniram nesto sto se zove kruzi trening, najmanje dva puta sedmicno a pokusavam da mi bude trening 5 puta sedmicno, vikendom ne treniram jer svaki drugi radim a te kad ne radim provodim u prirodi sa djetetom po citav dan... nekad idemo setati po sumi satima ili vozimo bicikla... Nakon treninga sjedim u infracrvenoj sauni najmanje 10 minuta a najvise 30 minuta, zavisi koliko imam vremena a ne smije se vise od 30 minuta sjediti tu. Kazu da je dobro za sagorijevanje =) Promjena zivota jednostavno, kao sto ste i primjetili slabije sam online... provodim vrijeme sto vise u aktivnostima... pa makar to i bio rad oko kuce po dvoristu ;) Sve aktivnosti sagorijevaju kalorije... kao raspremanje, pranje prozora itd itd ;) To je to ;)
|
|
|
|