RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

ucitelj -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 10:40:12)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Evo da i ja prijavim, 65.2 (-700g).

Na mjesečarki sam od jutros, zaplješčite mi da izdržim.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]mos ti to
[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 10:50:18)

Vaga stagnira a ja brljavim svakako, uglavnom nema promjena 100 gr gore dole [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 11:55:54)

ooo vidi kako lijepo napredujemo [sm=bravo.gif]

Ilhana [sm=bravo.gif] odusevljena sam

Lejla [sm=bravo.gif] navijamo za tebe i da te sutra doceka jedan veliki minus [sm=bravo.gif]

Sdz i Visnja [sm=bravo.gif] super da cete nam se opet pridruziti

Anidla i ostali minuscici [sm=bravo.gif]

Kod mene kako je i bilo pred vikend 62,8, mislila sam da ce bar za vikend jos malo dole vaga ali ocito da se u mom slucaju za vikend vaga nikad ne spusta, nemoze od pogaca, kolaca i cega vec ne, ali uglavnom dobro je [sm=smiley1.gif]

Vi unosite svoje minuse i pluse pa cu ja nekad veceras ili ujutro azurirati listu [sm=smiley1.gif]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 12:14:42)

kod mene jutros 72, znaci -1 kg[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

eko beba -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 12:15:07)

jutros vaga pokazje +200 [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] ... ja presretna, mislila da ce biti ili'1 ili+2, ali od danas cu se uozbiljiti i ozbiljnije pristupiti problemu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 13:42:26)

Caoo.
Evo mene, ja od jutros pocela borbu s kg. Doruckovala nisam nista, nisam bila gladna, malo sam jagoda u prolazu jela. Rucala sam palentu s jogurtom i evo pijem punoooo vode.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 16:31:12)

Hi[sm=smiley1.gif] Ja jos nisam kupila vagu,obecavam,danas cu ici da kupim u trznom centru..U frci sam kako sam dosla,seka mi ima maturu pa smo po cijeli dan na terenu,trazile haljinu.danas sam bila u Sa,ali brzinski,nisam ulazila u prodavnice..Abd ujutro vam javljam sta bude

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 19:34:27)

Doruckovala nisam nista, nisam bila gladna, malo sam jagoda u prolazu jela. Rucala sam palentu s jogurtom i evo pijem punoooo vode.

Na ovo dodajem pola jubuke i pola tanjira makarona s tunom. I jos punoooo vodeee.

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 19:51:07)

Samo da vam javim da sam još živa [sm=jezicek.gif] i da sam još na tekućini.

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 19:55:56)

Lejla, ja nisam znala da je danas mjeseceva. Ja trazila na netu poslije 12-13. 5. i prikazalo mi da je tek 28.5.
Bas mi zao sto i ja nisam.
Sretno tebi![sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 21:25:26)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamma mumi -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 21:28:56)

Evo da prijavim stojimna 76, ali doduse danas sam sve super jela, al me zeznu ciklus pa sam napravila palacinke i smazala cak 3[sm=hudicek1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 21:37:59)

joj otkad nisam palacinke jela [sm=smiley13.gif] moram si jednom napraviti za dorucak, bas sam pozelila, mozda si napravim integralne ovih dana za dorucak

Ilhana RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 23:04:29)

Evo mene opet ovdje =)

Ja danas zaokruzila =) -20 kg od ljetos =)

Ko ima mogucnost da se vozi biciklom preporucujem vam od srca =)
Mi danas isli kupiti onu stolicu za Lamiju i sada jos lakse i ispadne ko pravi trening. Sat ipo smo se vozali protiv vjetra i sada ono divno umorna lezim u krevetu i hocu da spavam.

Odlucila sam ujutru da ustanem pola sata ranije i nakaniti se konacno da idem biciklom na poso =) Prvo malu u vrtic 4 km od kuce i onda 7 km od vrtica posao ;)

Idem do cilja =)

ena007 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 23:15:25)

samo naprijed... ja sam mjesecarila danas, ali evo upravo sam nesto jela, ne mogu vise...
ostalim zenicama pohvale i cestitke na minusima ove sedmice.

ja prijavljujem 65,0 znaci od prosle sedmice -200 gr

anidla -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 23:21:34)

1.700 gr u minusu za 15 dana [sm=bravo.gif]

Miracle*3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.5.2012 23:53:24)

ja se zakucala na 66 i nema mrdanja

ena007 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 1:18:23)

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

ja se zakucala na 66 i nema mrdanja

bice ,, samo naprijed[sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.5.2012 8:54:17)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 9:12:34)

Dobro jutro!

Meni se jutros ukazala 3 nakon 6 [sm=smiley36.gif]

Znam da nije dugog vijeka, al nek sam je makar vidjela. Nekako se nadam da kad se za ovih par dana vrati tekućina neće biti više od 64.5.

Ugodan i vedar dan vam želim, što više zdrave a ukusne hrane i ne baš puno apetita [sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 9:20:34)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja samo da virnem je li Lejla preživjela mjesečarenje...i koliki je minus [sm=bravo.gif]

Jesam [sm=smiley36.gif], i čak ne bih to ni nazvala preživljavanjem. Meni makar u opće ne pada teško, ne osjećam malaksalost, kad mi se baš nešto jede uzmem vode ili čaja i to me zadovolji. No osjetim da ne bih mogla baš svaki put, i da moram biti raspoložena za to, dakle trebam biti motivirana.

Evo ja već drugi put izgubim inicijalno oko 2kg. Prvi put mi se u par slijedećih dana vratilo oko 1,5kg, ali i -500 je za uhar, naročito nakon što sam jedno vrijeme bila zapela na 68kg.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 9:45:56)

Dobro jutro!

Meni se jutros ukazala 3 nakon 6 [sm=smiley36.gif]

Znam da nije dugog vijeka, al nek sam je makar vidjela. Nekako se nadam da kad se za ovih par dana vrati tekućina neće biti više od 64.5.

Ugodan i vedar dan vam želim, što više zdrave a ukusne hrane i ne baš puno apetita [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif]super rezultat, tebi bas to mjesecarenje ide [sm=bravo.gif]

mojbebac -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 9:51:49)

Joj jeste mi krivo sto sam zaboravila za mjesecevu juce ....jbg .... cekam sledecu i tu sam samo da znate ....trcim 5 km dnevno, super je .... ponosno sam na sve zenice koje idu u - i one koje pokusavaju to ....samo naprijed

mama2884 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 11:00:00)

Cao curke !

Cestitam svima na -,ali i na +...neka vam budu motivacija..
Ja se jucer a ni danas nisam stigla vagati....Mislim ono ujutro "na taste" [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Pa cemo to odgoditi za ponedj....A sto se tice mjesecarenja....kada je opet mjes.mjena....Meni bi to jako dobro doslo,tim vise sto je vikend..a tada sam naj vise na iskusenjima....
Dok sam bila kuci i nisam radila.....lako sam sve mogla organizovati,po pitanju urednosti i vremena obroka...

Sada mi je citava zbrka...trudim se max uobrociti jelovnik,ali mi vikend sve pokvari...

Eto curke odo za poslom,pa se tipkamo opet

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.5.2012 11:04:35)

evo i mene drage moje,pisite mi -1.200[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>