Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (6.12.2011 9:24:02)
|
Jutro drage moje kako ste mi danas, meni mm kuci pa sam odmah [sm=smiley1.gif]. Veki aki ja smo i ti tu negje, ja sam vec u petom, isto ne osjecam bas nesto mrdanje bebija,nekad malo neke kao baloncice,neam pojma jel to-to[sm=zmeden.gif] Al hajd aBd mrdat ce se uskoro sve vise i vise.Ja juce isla po z.knjizicu,kad u socijalnom kaze-ne moze, procedaura prelaska iz jednog kantona u drugi zna trajati jaaaako dugo.[sm=smiley13.gif] Ma reko halo ljudi ja sam trudna i hocu knjizicu,kad ovaj ciko sa saltera kaze evo ti br pa nazovi u petak mislim da ce biti.Tako da cekam to pa cu kod dr. Maminaprincezo zao mi je sto sujem da si i ti uhvatila taj virus,cujem sve redom se raja zali.Od prijateljice mi mali neku vece isto na hitnoj zavrsio.Za te tablete najbolje nazovi dr pa pitaj,nemoj na svoju ruku nista. A za te gljivice mojoj kumi dr rekla da svaki dan obavezno pije onaj mali (skroz ona maja flasica) LLG jogurta, kaze da zene znaju koliko je to dobro za tu vaginalnu floru pile bi to obavezno, i one koje nisu trudno.Eh eto, prenosim sto sam cula... Ljubim vas sve, hajmo na skijanje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|