Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (6.12.2011 20:21:51)
|
Hi cure, vjerujem da ste nas vec zaboravile [sm=smiley36.gif] slabije sam se javljala ovih dana i sedmica... Jos uvijek smo 2u1, ustvari mislim da po tickeru sutra ulazimo u 9-ti [sm=bravo.gif] Danas sam narucila krevetac u adax-u, pa sam presretna zbog toga, sticice u za 6-7 dana, otprilike tad idemo i kupiti AS, nju dobivamo na poklon, samo da odemo da je kupimo! Ja sam kupila po pakovanje newborn pelena i jedno pakovanje 2 od babylove...cula sam dosta dobrog o njima pa sam mislila probati... Uzela sam tecni persil sensitive za pranje bebine robe, mislim da je vrijeme da pocnem polako! Jucer smo bili na kontroli, i od ponedeljka pocinjemo sa ctg-om, do sad sam se udebljala 9 kg. i doktorica je zadovoljna, eh malo mi je zeljezo opalo sa 18 na 11 pa je dr. dala totemu ampule da pijem do poroda, kaze trebace mi zeljezo i poslije poroda, da bi bila jaca i sta ja znam...pa sam jutros prvi put pila...[sm=smiley13.gif] onako moze se gutati ali eto...nije mi trebalo bas [sm=smiley36.gif] Eh toliko od nas sad za sad! Ah da jos, cujem se redovno sa DRZNICOM, ona je dobro a i macak mali! Ici cu ovih dana kod nje pa cu vam pisati detaljnije!
|
|
|
|