pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (6.12.2011 12:18:36)
|
' jutro moje bebele drugarice:-)) vidim, sinoc pravo veselo bilo:-)) bas se slatko ismijah, a mogu vam reci da mi se svidja ovo vjetrenje gospodja... budem probala cim prije:-)) slazem se da mracno i vlazno godi bakterijama da se razmnozavaju, ali sigurno znam da med izvlaci baje napolje i smiruje upalu... prije trudnoce sam cak stavljala med dole pa tampon da ne iscuri i s tim prespavam, pomagalo je pravo.... tako da bi ja stavila par noci med na gazu, mozda cak i to ispiranje kamilicom, ali obavezno uz to piti lgg jogurt, koji je zakon (lactogyn sam pila prije trudnoce redovno, preventive radi) i puno caja od brusnice.... litar dnevno... meni evo pomoglo, pa sad - nije da savjetujem ikoga, ali meni je cak od lgg-a i brusnice bolje, a ovo za med znam od ranije.... ja sutra idem dati krv i onda onu glupu urinokulturu, zvala sam rodicu, nadam se da cu uspjeti sve zavrsiti u Vojnoj, da ne idem kod Vjecnice 3 dana po ovoj zimi:-(( juce mi dolazio majstor i narucila sam onaj ladicar za previjanje:-)) jedva cekam da bude gotov pa da ga pocnem puniti, ovako sve drzim po kesama... prvo trebam oprati i sve fino slagati...jedva cekam:-))) nego cim perete baby robicu, koji deterdzent i omeksivac?? ja cu pelene otkuhati prvi put, ostali pamuk na 60 stepeni, iamam onaj baby program na masini, a za ove plisane kompletice kontam na 30 da mi se ne deformise... sta vi mislite, je li to dovoljno?? puno vas sve ljubim, mazite svoje pupe i please javite sta je sa bebicom, ako neko ima info....
|
|
|
|