malena sharena -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (31.7.2010 13:03:17)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: selina aha ok hvala vam na odgovorima onda cemo jos malo pricekati,zaledit cemo u zamrzivac pa da jede domace kad bude imala osam mjeseci!!!!! eh ja imam jos jedno pitanje posto moja mala nema jos zubica nit mi se cini da ce uskoro koji iznici kako da ja njoj pripremam meso,jel moze onaj blender sve izblendati ili kako vi to radite ili ste radile???? e taman sam se i ja htjela pozaliti u vezi ovoga! moja lana jede samo blendano, kad skroz izblendam bude textura kao kod kupovne kasice. voce hoce pojesti i kad izgnjecim viljuskom ali povrce nema sanse, pogotovo ako ima jos i mesa moram skroz izblendati i razrijediti. tada pojede pravo puno. par puta sam joj probala dati povrce dobro izgnjeceno viljuskom ali je pojela samo 2-3 kasike, plakala, nije bilo sanse da je natjeram da pojede. onda sam to isto izblendala i odmah je pojela punu zdjelu. vec me strah kako ce preci na krupniju hranu. ni lana jos nema nijednog zuba pa se nadam da ce se to promijeniti kad dobije koji zub! Bas zbog ovog ja nikad nisam blendala. Pokusaj svaki put prije nego izblendas hranu da joj das nekoliko kasicica izgnjecene hrane i tako za svaki obrok, postepeno bi se mogla navici. ¸ I da, mi jutros jeli jaja s pavlakom, za uzinu cemo jabuke (ako bude htio), za rucak leca i neko meso (jos ne znam koje), a za veceru banana s rizom ili grizom na mijeku (opet ako bude htio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image])
|
|
|
|