Mya_81 RR -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (1.8.2010 9:04:09)
|
IZVORNA PORUKA: idacha hello, drage mamice.. imam jedno pitanjce.. pokusala sam naci odgovor iscitavajuci temu, ali je prosto nemoguce procitati skoro 300 stranica.. helem, moja beba ima 3 i po mjeseca, i na ad je, uglavnom.. nesto se borimo sa dojenjem, ali je na ad vec mjesec dana.. moje pitanje je kada poceti sa kasicama i sl... mislim na maaaaale kolicine, odnosno na kasicicu-dvije... ja sam kontala poceti kada napuni 4 mj, aBd.. bune me postovi tipa ''moja beba ima 4-5 mj i do sada smo probali to to i to''... vidim da je tema 4,5-..., ali, kao sto rekoh, neki postovi malko zbunjuju.. dobila sam fantasticnu knjigu ''bebin kuvar'' sa svim tablicama, receptima i sl, i tamo stoji da jabuka, banana i jos neke stvari mogu se davati od 4-og mjeseca.. hvalaaaaa i veliki pozdrav Idacha, nemoj da te to buni...svaka mama radi po nekim svojim nahodjenjima. Dojene bebe obično kreću oko 6. mjeseca, dok bebe koje piju AD krenu i ranije pa se samim tim pravila razlika u samom startu. Neka mama se drži tablica, a neka mama ne pa i tu nastaje razlika. Mi smo pili AD i krenuli smo polako od 5.mjeseca. Moja cura je imala strašne grčeve tako da nisam htjela nešto žuriti s tom gustom hranom i krenule smo baš polako...
|
|
|
|