teacher75 -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (6.8.2010 17:40:57)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Pa vidi, s obzirom da lana spava oko 21-21,30 ne dodje joj voce pred spavanje, jer ima poslije jos jedna obrok, a nikad nisam primjetila da joj nesto skodi inace ne bih joj davala. Lekica, ma Lane su [sm=smiley20.gif] [sm=smiley20.gif] Eh eto mi imamo tu fazu ne pijenja [sm=jezicek.gif] flasice...ali dobro samo nek ruckamo Danas je pojela punu zdjelu grasak+mrkva+teletina+krompir, prestala sam da "brojim" koliko pojede a mjerila sam prije, sad otprilike po njoj vidim koliko joj je dosta i ako je drzi po 3-4h znaci da joj je dovoljno... Teacher masallah, Lana fino rucka, samo tako [sm=bravo.gif] A uvijek, uvijek izmedju obroka nesto zvace, ja sta god uzmem da jedem mmm mmm mmm i mora probati hihihi... kod nas ovo ne bi islo, jer ja izmedju obroka jedem samo nezdrave stvari, sto lana nikako ne bi jos smjela ni probati (sladoled macho ili king, komad pizze, forneti, cokoladu, pijem coca colu), tako da me za sad moze samo gledati kako jedem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a onda ok sto se tice voca, ako ne ide rano na spavanje. moja lana vec oko 8-pola 9 u krevetu, rijetko zaspi iza 9, tako da joj veceru dam oko 7 (hipp kasica za laku noc). lino proizvode joj uopce ne dajem jer joj jos nisam uvela nikakvo drugo mlijeko, a i ne vidim neke koristi od njih...
|
|
|
|