Anoniman -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (2.1.2011 21:53:19)
|
joj ja svasta ispisah i error [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] , evo opet ukratko... 1.ja je cijelu, neoguljeno, samo opranu skuvam i kad je skuvana ogulim i svaki dan po malo dodajem u voćni obrok. 2.i moja Ana je znala bljuckati, a nije alergicna 3.koljenicu joj nisam davala nikako, jer koliko znam srž iz nje je toksicna i ne preporucuje se ni odraslima. Mi smo prvo probali telecu sniclu, znaci krtinu. 4. ja nisam mjesala nikad, ali trebalo bi da moze ako je prvobitno dijete prihvatilo i jedno i drugo meso 5. Sto se tice dorucka ima na ovoj temi dosta smo pisali, pa ako ti nije lijeno prelistaj... evo nekoliko predloga...pura koju mozes kombinovati sa jogurtom, pavlakom, sirom ili sa voćem, griz, ja dajem i one hipp i milupa mlijecne kasice, lino proizvode, onda mi jedemo sir, neslani kasjmak, jogurt, sa hljebom i u kombinaciji sa zumancem, onda voće sa keksom ili instant zitaricama, takodje kompot od suvog voća kuvan sa prosom ili rizom ili dodati keks, onda makarone sa sirom, takodje ja stavim jogurt, musli i voće u blender izblendam i dok se jogurt ugrije na sobnu temperaturu musli omeksa i to cura obozava itd...
|
|
|
|