mimikimi -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (18.10.2011 12:17:50)
|
IZVORNA PORUKA: bambi7 Mimikimi, probala je npr brokulu i nije bas odusevljena, al zato krompir recimo mrkvica riza, ma ide njam njam. A sto smo poranili? Sa prvom curicom sam se strogo drzala samo dojenje do 6tog ma ni cajevi ni voda, sve po P:S-u, i na kontroli sa 6mj nama pedijatrica nadrobi kako je mrsava, pa nije dovoljno dobila za taj uzrast kao trebala je dobiti bar jos 300gr. Prvo mi je bilo sok, al posle kad se prekontam da sam joj dala da doji prije vaganja bila bi taman. Sledeca kontrola za 10dana, i ja joj ispred DZ dam flasicu sa ne znam rizolinom cinimise,mala na vagi, ma super. Ne forsiram ja njoj sad te kasice, posle svake opet podoji i nije to ni kolicinski aman zaman, samo da se navikava na ukuse. A i cim smo uveli nemlijecni obrok uredovila je stolicu( nismo je imali po 6-7 dana) ja sam svojoj sa 4 mjeseca davala tikvicu i mrkvu kuhanu na pari pa onda damo malo izgnjecim viljuskom i dodam rizinih pahuljica,a i trahanu je jela sa 4 i nesto malo dana eh i danas nju najsladje pojede ma jede ona sve a ja nit sta miksam nit pasiram odavno i kruh jede kiflu sama drlja sve njoj pase hB i kod nas se stolica uredovila otkako sam pocela sa dohranom jesi joj davala tu hipovu hoce li je
|
|
|
|