bambi7 -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (31.10.2011 11:04:47)
|
IZVORNA PORUKA: bembela bambi7,kada si pocela sa davanjem kasica? I koliko cesto dajes? Po uzrastu su nam bebaci 15-ak dana razlike,meni pedijatrica rekla da mu dajem prvo sokice,pa slatke kasice,a onda slane, pa zato pitam,ne znam da li da radim tako.Inace je dojio do prije 7 dana,sada jede ad svaka 3 sata po 120 ml.jel treba izbaciti jedan obrok kada mu krenem to davati? Mi smo sad na ta neka dva obroka nemlijecna, s tim da joj dam da pojede koliko ona hoce neke povrtne kasice prijepodne, i uvijek dopuni sa sikom. Ja sam pocela isto sa par kasikica samo da proba, i sad ako nesto novo proba dam joj samo po malo don ne navikne. I mi smo krenuli sa povrcem prvo, jer je moguce da ga posle odbija ako krenem prvo sa slatkim,tj vocem. Sokice izbijegavam, iskreno...Dok su bile vrucine davala sam joj pomalo caja od kamilice ili komoraca, dam joj i sad ali puno manje, vise volim da podoji jer od tih sokova i nema neke fajde.Ako smo u frci sokic uleti al inace jok.... I jos joj prije spavanja dam onu nocnu hipovu kasicu, najvise jer joj se bas svidja, mada nam kod spavanja i nije nesto pomogla. Jos da naglasim da smo danas bili na boci i da mala super napreduje( dobila je 1kg za 40dana) Sretno u dodavanju pa javi kako ide!
|
|
|
|