KupusLivada -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (28.7.2012 10:32:48)
|
IZVORNA PORUKA: animagical kupus livada, ako planiras davati samo zgnjecenu hranu, trebace vam mozda vise vremena dok nauci zvakati, ali nije neizvodivo...ako mislis blendati treba ti dobar stapni mikser, tako se najmanje prlja sudje.... i hranilica... jeftine,a jako dobre kopije imas u fis vitez, npr u rajlovcu... mi imamo neku njihovu, kostala citavih 60km, evo moj sin je drugo dijete koje jede u njoj i jos moze poslije jedan razred djece da se othrani u njoj[sm=smiley36.gif] fino se brise,a kad npr pojas umaze borovnicama, mm je opere vapom[sm=smiley36.gif] ma odlicna stvarno... odlicno za fis, bas cu pogledati, ako kazes da je sigurna dovoljno, vjerujem ti. stapni mikser imam kao dobra domacica koji skuplja prasinu [sm=smiley36.gif] ali ne mislim sve blendati ako ne budem morala. cak mi ono samohranjenje izgleda zanimljivo, kad bude malo veca. hvala hvala zene, uglavnom, moje pitanje se odnosilo na escajg, tanjire, zdjelice, case, veliki je izbor pa ne znam sta mi stvarno treba a sta su marketinske fore :D
|
|
|
|