animagical -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (31.7.2012 12:42:01)
|
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu Pozdrav i od nas, evo da se malo javimo i na ovu temu, imamo mi jos skoro dva mjeseca do uvodjenja dohrane, al citam vas, ucim se, upijam sve ko spuzva [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Evo nasla sam na internetu jedan tekst, kao raspored o dohrani, ima malo nebuloza cini mi se, kao gluten izmedju 6 7 mjeseci, zumance sa 6 mjeseci...al ima i korisnih stvari, mozda nekom pomogne.. Sretno i pozdrav od nas http://www.novalac.net/hr/prehrana-djeteta/uvodenje-nadohrane/ pa i nisu nesto narocito lose preporuke iako sam ja uvijek skepticna po pitanju savjeta o prehrani beba koje daju oni koji hranu za bebe proizvode i prodaju... samo mi se ne svidja ovaj dio o davanju tecne hrane na pocetku...bit dohrane je da jede nesto sto nije tecno, ako beba gura kasicu napolje, znaci da uopste nije spremna da to jede, zato nisam za sokice i sl... niti su nutritivno korisni, niti beba sta nauci pijuci ih... a evo za gluten su i oni naveli ako beba doji sa 6-7 mjeseci... ali pazi molim te na koji nacin-sa 6 ili 7, dok je jos dojeno...kao da se ne moze dojiti duze od toga
|
|
|
|