sporty mamaa -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (14.9.2012 13:04:40)
|
IZVORNA PORUKA: ivannna hehe, da se razumijemo ja uzivam u dojenju, vrijeme za maženje, bliski kontakt, moj odmor, a i bebi cesto zaspi dojeći [sm=bravo.gif] , ali posto do prvog rođendana moramo skoro sasvim izbaciti dojenje da bih se mogla vratiti na posao (što mi trenutno predstavlja noćnu moru), moram polako ići prema ukidanju jednog po jednog podoja. Jedna stvar koju radim je da ne dozvoljavam da doji nakon obroka, vec da navikava da je i obrok cvrste hrane obrok od kojeg se može zasititi a ne samo dojka. Žao mi je što ovo moram da radim, najrađe bi je pustila da doji do kad god hoće, i koliko kod hoće, al eto ipak imam sreću i da imam godinu a ne pola porodiljnog odsustva. Eto zato brinem kako će to ići. Da li vaše bebe koje inače doje, hoće jesti hipp kašice u koje je dodato AD mlijeka, mislim da je takav i hipp good night, i sve one kašice sa voćem? Jer stvarno mi je teško izdojiti mlijeka pogotovo više od 40 ml, da bih s njim pravila te kašice, nikad mi to nije išlo od ruke. Ivana moja isto doji, evo sad ce joj godina, kravlje mlijeko nece nikako, a hipp kasice obozava. Cudno mi sto kad joj dam recino zbregov ili dukat mlijeko ili jogrut u domacoj kasici dobije fleke po licu crvene, a od hippove kasice nista a i u nju ide mlijeko? Sta mislite do cega je?
|
|
|
|