|
no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (15.11.2013 12:29:10)
|
Tonči, pa ja i ti imamo neku telepatiju-pišemo istovremeno! :) Hvala ti na komplimentima! Ma ja sam ti u fazi mršavljenja, tako da sam sama sebi ogromna, a bila sam još veća. Nije zbog kila, nego zbog hormona! I Sanja mi je juče rekla da nastavim sa tom terapijom i da još koju kilu smršam! E da, meni je rekla da Microginon pijemo do 21.11., i taj dan pijemo posljednju, a Decapeptyl cijeli do 28.11., onda-od tog datuma pola, al' počinjem sa 2 Menopura i 1 Fostimonom paralelno. Ja ću kod njih na uzv, jer kod njih idem već 2 godine, išla sam i na preglede, i na folikulometrije svako malo, pa je najbolje da i sad nastavim s njima. Ja sam isto kontala kod porodične da mi oni tamo daju injekcije, ali neki dan kad sam išla otvarati bolovanje sam vidjela koliko su sestre odvratne, koliko su zavlačile nekog čovjeka, a trebale su mu dati injekciju, da je to strašno. Ja bih ih porazbijala da mi zakasne dati injekciju, a taj čovjek je čekao više od pola sata. Zato sam odlučila da ja sama sebe bocam, da ne bih morala tući sestre...Kako ću jednom rukom da tučem sestre, a drugom da se bocam ipak sama, jer su one neažurne i spore?! Najbolje da ja to sama s mirom odradim! I eto, danas sam uspjela! Nadam se da će svaki sljedeći put biti lakše! Pusa, mila, a mi se vidimo onda neki drugi put-makar na punkciji...
|
|
|
|