|
Nova 86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (24.11.2013 23:41:24)
|
Drage moje posle duzeg vremena veceras se vrati u svijet koji maksimalno ignorisem,pravim se da ne postoji.Usla sam da vidim sta ima novo kod vas,kako napredujete.Nisam vas zaboravila,ni vasu podrsku koju ste mi pruzali.Ne znam da li sam poludjela ili sta,ali kad citam vase postove osjetim onaj teret na ledjima,nemam snage da citam,pocne panika da me hvata.....odmah krenem da mislim kako cu dalje.[sm=smiley5.gif] Trenutno zivim kao da "nisam" nikad nista radila,prosla sve grozote.Voljena,srecna i uvijek nasmijana,svi misle blago se njoj,a u sebi duboko krijem najvecu tugu.Ni muzu ne zelim da pricam sta osjecam,a znam da se i on svaki dan budi s' tim......CUTIMO,lakse je.Nema dana da ne pomislim na sve,mislim koji bi mjesec bila,sanjam svoju bebu(to mi je najgore),nekad ne vjerujem da sam ikad i bila trudna.Vrijeme ne ljeci nista,kasnije samo bude gore.Krenu u sekundi da se smjenjuju slike,pa se trgnem, sakrijem sve jos dublje kao da ne postoji,da se nikad nije desilo.Tjeram sebe da idem dalje,gazim....MORAM! Izvinite sto vam posle toliko vremena ovako pisem,ali ovde me nije sramota nista napisati,jer prolazimo sve isto. Vidim da ce u decembru biti dosta akcije.....zelim vam velike beturine i najljepsi poklon za praznike.Ovima sto su ostale trudne cetitam i da cuvaju svoje mrvice.Tonci kraljice ti si i dalje "najglasnija" ovdje,svaka cast.[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif] Puno pozdrava vam svima saljem. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|