no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (20.11.2013 11:14:22)
|
mionab, samo opušteno do aBd veeeliiikeee bete, radi koliko ti se radi, nemoj pretjerivati, imaš sreće pa ti je posao kancelarijski, pa se možeš zanimati s njim...javi nam se, obavezno, sa lijepim vijestima! ema38, polako, draga, vještica poslije mikroginona dolazi u roku 7 dana, a prvi dan je kad ti pravo procuri crveno...doći će ona ovih dana, pa ideš i ti u bocanje[sm=bravo.gif] tasa83, pa odi, draga ponovo dr da ti na uputnicu napisu šifru N97, zašto bi plaćala ako ne moraš... ja uvijek insistiram da mi napišu tu šifru, pa onda platim samo hormone štitne-izađe nekih 10ak maraka. za briseve na klamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu moraš platiti reagense, bar je tako kod nas u bolnici-to je između 30 i 40 KM, bez obzira na šifru... lavsaturn, jesam ti rekla da je histeroskopija super [sm=smiley36.gif] Mrmot, pa ti nemaš isti protokol kao ja i Tonči ? Tonči, a što si ti sad išla na uzv dojke i briseve i papu raditi, na svoju inicijativu ili ti dr tako tražila? Još malo smo na microginonu, mila, i ostavljamo ga iza sebe, idemo u nove pobjede![sm=sloncek.gif] E, da, spomenula si da curama u tvojim i Mrmotinim godinama daju kraće protokole...nije valjda da vi imate puno godina...ne izgledate tako, ni jedna...ja imam punih 37, i računam se u mlađe cure[sm=jezicek.gif]čak mi je i dr Sanja sad rekla da mi s obzirom na godine mora dati jaču stimulaciju, tj. duži protokol, iako su mi hormoni kao kod 23-godišnje cure[sm=smiley36.gif] ajoj, odoh sad da se bocam dalje...inače sam ok, samo me jedna dojka boli, ali to je valjda zbog ovih silnih hormona... ljubim!
|
|
|
|