e sto skresase naknadu, ni manje ni vise nego 60 KM.....[sm=zmeden.gif] e bas su grozni[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
evo i ja dajavim dok sam dosla sa posla mama mi preuzela jutros pare od poštara-kako kasne sa naknadama vec se vratimo na posao pa dobijemo dvije naknade koje nam duguju
uglavnom opština centar kod 2. gimnazije dobili 421 KM-ovaj mjesec je izgleda svima manje nego proslih mjeseci
nama jos slijedeca sljeduje za oktobar i onda se odjavljujem sa ove teme
omnia -> RE: porodiljska naknada (6.11.2013 18:26:37)
Zenice jedno pitanje.. jel doslo do usvojenja zakona za nezaposlene porodilje, tj povecanje naknade? Kazei prijateljica da je dobila rjesenje na kojem pise da ce primati 330km??? Godinu dana? A ona na birou
Zenice jedno pitanje.. jel doslo do usvojenja zakona za nezaposlene porodilje, tj povecanje naknade? Kazei prijateljica da je dobila rjesenje na kojem pise da ce primati 330km??? Godinu dana? A ona na birou
ja nesto sumnjam u to al bas bi to bilo dobro.....
Nisam znala da se toliko ceka. Ja sam mislila da naknada dodje nakon dva mjeseca. I pretpostavljam da dodje naknada za sve mjesece koji su prosli. Zaista mi 5 mjeseci zvuci previse [sm=smiley13.gif]