|
Anoniman -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.10.2010 23:17:02)
|
IZVORNA PORUKA: sara.at Dosla Sam danas od djecijeg doktora u soku[sm=smiley19.gif] i jos uvijek nisam dosla sebi iako mi je svekar satima objasnjavao da to nije nista. Pregled srce,pluca sve super 5.470gr guza mala se udebljala, 59cm dug poraslo mi djete a onda dosao UZ kukova i bubrega... Kukovi hB uredu,desni bubreg normalan i uredu Al kod lijevog bubrezna kesica povecana(sluti) i Kanal suzen(sluti) svi su mi objasnili da nije nista opasno,Ni zabrinjavajuce jer moglo bi Bit jer je Arian prije UZ popiskio se na sestricu (Oko moje Plavo) da se bubrezna kesica nije odmah skupila Pa se vidjelo na UZ Nije Nas poslao na uroloski,nikakvu terapiju,nego da pratimo stanje i kontrola za 2-3 mj,Dao nam kesicu i ako bi primjetila da mu mokraca cudno mirise da uzmem uzorak i odmah u laboratorij i ako ima povisenu temperaturu da Ga dovedem. Mene kao da je neko maljem Po glavi opalio,neznam kako Sam djete spakovala u Auto i dosla kuci i vidim da u trudnickom knjizici (tu se nastavljaju djeciji pregledi) naskrabano nesto doktorskim rukopisom,Jos me Panika uhvatila i zovnem svekra da dodju da on to pogleda i on mi objasnjava da je to Doktor mozda sebi samo pribiljezio da sljedeci put to opet pregleda da nije opasno i da jeste to StO slute da se to moze medicinski rijesiti bez posljedica,amo dzaba to meni govoriti kad mi se srce oteglo na spagu i citav dan Ga gledam,neznam Ni ovo kako pisem od suza. Izgleda je prmjetio da Sam nervozna i cjelo poslijepodne prespavao,cak nikom nije Dao da Ga drzi,cak Ni mm nego oce meni. [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Uh samo vas opterecujem Al tacno moram se izjadati,zao mi mm jer vidim Ni njemu nije lako Al me tjesi kaze "meni su Sa 18god otkrili da mi je jedan bubreg manji i da samo 20% radi Pa vidi koliko zivim Sa njim Ni nikad me nista nije bolilo" Necu cekati 2-3 mj za sljedecu kontrolu nego Cu za manje od mjesec Dana napraviti Novi Termin da se to opet pregleda[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Drag Saro, nemoj se, molim te sekirati. Arian ce to odmah osjetiti i bice tuzan i nervozan.... Znam da si preplasena, ali smiri se. Pokusaj to gledati s druge strane. Pa i svekar ti se u te stvari razumije. Slusaj njega. Molimo Boga da sve bude u redu i bice, aBd. Mozda nje nista i vidjeces i da zaista nije nista. Oni moraju svaaku sumnju da odagnaju...to im je posao. Mojoj farah Dr. rekao da su joj nerazvijeni kukovi...Ja se prepala, plakala, sekirala....Nakon mjesec dana sve OK. Znaju i oni prolupati, ali isto tako mnogo sta daju da se kontrolise iz predostroznosti....Grlimo vas, budi jaka i nemj mi se plaho sekirati...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] to osjeti...
|
|
|
|