MaminaBeba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.10.2010 14:40:44)
|
Kanita dušice jaaaako mi je žao! [sm=smiley19.gif] I ja sam se jučer nasekirala. Mama mi priča, pošto radi u zdravstvu, djevojka '88 godište i 6 mjeseci bila trudna, i slučajno ode kod drugog ginića da je pregleda, kad ono beba daunov sindrom ima, a kreten njen doktor nije vidio ili nije htio da vidi. Taj čovjek je za streljanje. Njoj su izazvali trudove i morala je roditi to dijete koje je naravno preminulo, a djevojka je u šoku. Sada muku muči, jer mlijeko ide i ima sve moguće upale, baš nije prisebna.. Žalosno, žalosno je ovo naše zdravstvo odvratno! Ja opet muku mučim sa J nespavanjem! Dijete jednostavno već mjesec dana liježe ujutro u 4h![sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Šta da radim od života, ja stvarno više na avet ličim! Ne mogu taj tempo da upratim i gotovo. On sada spava, a ja milion obaveza u kući po danu imam. Raspremi, namiri, skuhaj ručak, dočekaj goste, Jamana hrani, presvlači i tako redom... Da li je neko imao slično iskustvo, neka mi pomogne! Ja njega probudim kada spava po danu, ali on onda jednostavno i na rukama zaspi kada se njemu spava, zaspat će i sam ako treba.. A navečer ljuljaj, pjevaj, pričaj, a nema šanse da zaspi sve do tačno 4h i to jedvitom mukom! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|