lejla80 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (20.9.2011 21:13:28)
|
Helo i od mene..ja evo upravo uspavala ovo malo djeteta i da dahnem dusom..hehheh.. u zadnje vrijeme mi neda mira,nista zivo nemogu uraditi, bas se dijete razmazilo..Ako perem sudje on dopuze do kuhinje,uhvati me za noge i place da ga uzmem. Ponekad ga zavaram koricom hljeba ili teletabisima..al u tom slucaju mi ne gine usisavanje cijelog dnevnog boravka[sm=smiley1.gif] POred svih belaja ne prestaje baliti,desni se upalile samo tako..prosle hefte mu nikla dva zuba i nadamo se jos jednom u skorije vrijeme jer nocu ne prestaje plakati Sto se tice aktivnosti, taj samo sto nije prohodao, poceo je stajati uz namjestaj i pridrzavati se samo jednom rukom, cak stigne irazgledati u tom polozaju.. Sto se tice sisanja, ja sam svog obrijala vec dva puta, a to ne radim da se progusca nego zato sto negdje ima a negdje nema kose pa me to nervira..tak da sam odlucila sisati ga dok ne poraste kosa kako treba pa cu je onda pustiiti..A i bas mi je fancy ovako celav, pravi bebironcic.. Iman pa kako je samo slatka nasa mala princeza..uh draga masnica njena..tortica je njami[sm=smiley1.gif] Mersiha sretan rodjendanko nasem malom drugaru...Polako ti to sa hranom..uzivaj jos malo,jer ionako te uskoro ceka smisljanje i pravljenje svaki dan..A za sjedenje, ako se vec tako dize, uskoro ce on sam ustati vidjeces, tako je i moj A,a nisam ga nikad posjedala nigdje, i strogo sam to zabranila svima oko sebe Dubravka i vama sve najbolje za prvi veliki rodjendan...a za plakanje nemam komentar ,i ja se cesto pitam kad ce ovi hormoni da se smire.. Bint masalah za druga..pa ni vi se vise ne mozete vagati na onoj obicnoj vagi hehe Mamin cvjeticu pa neka si se ti konacno pojavila,da znas da sam se pitala gdje se ti izgubi..ako uspijes izbiti taj podoj javi,i mene to bas zanima..i uopste mi nece biti zao da ti iskreno kazem, vakat je da se svi lijepo naspavamo.. Cickolini bravo za nasu malu djevojcicu a iza tebe kad se znas saliti i u teskim trenucima..
|
|
|
|