Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.9.2011 15:29:00)
|
da i ja mahnem... lady - vas baš stislo, jebemu misha...a i ovo vrijeme nekakvo, idealno za virusa... rose - i kod mene je radnja otvorena do 40-te :) s tim da je trenutno zatvorena - na zasluženom je odmoru :)) helena - hvala za kafu :) semica - dobro došla! Za štucanje, žene su ti sve rekle :) eventualno probaj bebu staviti na siku (ako doji), tako zna prestati..al u biti nema potrebe da se opterećuješ s tim.. lejla - i mi smo ošišali malog, mene nervirale njegove šiške i paperje na glavi :) sad mi je još slađi :)) animagical - [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mali bebač :)) još malo hehe cickolini - :**** hB nek imas snage i vremena za vježbe, ništa drugo vala nije ni bitno...gledaj da odvojiš koji minut i za sebe (super za te časove), da malo i ti napuniš baterije...ljubni D.! taurus - jel' sutra dan D?? leena - što ti ja naše zdravstvo... jelena - super pa je Ančiju lijepo...jes' da ti fali, al neka je na svježem zraku...hB pa joj prija, a i ti malo sebi da dođeš..sretno sa brisom! moj mali spava već sat i po...tura od 14h...jutros je drincao od 9 do 11...ja ne mogu vjerovati :) on, koji je inače spavao po 20 min, sad odvali po sat-dva...uh, ljepota :))) taman kad se probudi odosmo hodati :))) nema kiše puse za ostale bebače i mame :)
|
|
|
|