m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (23.9.2011 8:53:52)
|
Jutro..... ovdje sad uz kafu ide i kolac..hmm...ucestit cu onda[sm=jezicek.gif] Lady drago mi je da ima poboljsanja,sinoc sam pokazala mm Nadjinu sliku jer je on sav vazda ispreoadan oko A sto mene nervira...rekoh,evo vidi sti je prehladjen dijete,ne vidi na oci od suzica....naravno,dao je milion savjeta i konstatacija koje ivim puetm ti nwe bih prenosila[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]..jer sma mu se i ja nasmijala na njih[sm=smiley36.gif] Entite...javi sta bi danas,bas sam juce ostala u razmisljanju o vama.... Helena,nek ne curi,stisni none i nedaj[sm=jezicek.gif] Mersiha...previse glredanja tv se ne preporucuje..posebno ne jakih boja za bebe....sa Druge srtrane A nes raste i ti ne nemoj ocekivati da ces ga uvijek moci spustiti u sjedalhjku a ti svojim poslom..jednostavno ono tvoje mirno dijete vise nece biti aman mirno i moras mu punu paznju posvetiti....uskoro ces aBd vidjeti prevrtanje,okretanje,zubici,sanjanje..jednostavno to je dijete i kao sto ja objasnjavam mm,nije kompjuter...mislim da bi bio veci problem da raste a ne vidis nikakvih romjena kod njega.... Ostale...Iman,pa jel to Iman prohodala..cestitam....[sm=bravo.gif] Taurus,kako su djecica... HAHA..A TVOJI.. joj...skroz sam ispala iz stosa i nekog cu sigurno preskocit,... svimA veliko mahanje....
|
|
|
|