ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (4.10.2011 20:58:45)
|
eeeevoooo meeee....vidim nedostajala sam bila sam danas u Tz. morala sam na jednu dženazu. N sam ostavila u jaslicama, pokupio je mm, dao joj da jede i stavio da spava. ona se probudila oko 16:45h (ja došla u 17:15) ali pazite ovo....zove on mene oko 17h da pita dokle sam, rekoh na petlji u Boljakovom, što? kaže, mi luftiramo kuću, N se ustala a nema je ko presvući[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. ii dođem ja kući, odmah s vrata je nosim u sobu i skidam je....kad ono katastrofa...njoj se pomjerila pelena, ukakila se prilično tečno i to sve je otišlo niz nogavicu. kako sam je skidala isprljalasam i sebe i posteljinu....o majko moja....pravac dijete u kadu i tamo je skinem i okupam. ovo mi se nikada nije desilo.baš onako momački se istovarila. a jutros odem u jaslice i odnese nju neka vaspitačica iz starije grupe. rekoh zovite mi njene vaspitačice. dođe jedna od njih i ja je pitam mažu li oni nju uopšte. kaže ona mažemo Pavloderm kremom. odakle Pavloderm kada je ja ne koristim? oni valjda uzmu jednu kremu i sve ih redom mažu. e tu ja fino okinem i nagovorim im se samo tako. rekla sam joj da je ojela i da ima da je mažu kremema koje joj ja donesem. stavila joj Jekogal (koji btw ništa ne valja, suta moram kupiti Jekoderm) i mazali su je ali ništa ne nije desilo. čak šta više pogoršalo se. mislim da joj je od prehlade šlajm sišao u stomak i sada ga je počela izbacivati. i na stolicu i počela je kašljati. mislim da joj je od toga i stolica češća i da se ojela (pored toga što i dalje mislim da je nisu mazali u vrtiču). kašlje po malo i smeta joj šlajm pa zvuči kao da je promukla. odmah sam joj večeras uklučila Prospan da ti probam što prije riješiti. eto, odužih ja... canim, sretan mali rođendan!
|
|
|
|