Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.10.2011 0:09:07)
|
drage moje, jedva iscitah i sve zaboravih[sm=smiley13.gif] vidim puno beba sa zacepljenim nosicem... i nama je jos zacepljen, ali znatno bolje stanje nego juce.. ja ne znam sta bih bez babyvac-a, stvarno se ne moze nijedna pumpica s time porediti... Enci, [sm=jezicek.gif] super da ti nisu obje nemirne, vidis kako paze mamicu, pa se mijenjaju, malo jedna, malo druga[sm=smiley1.gif] Lejla, ma i mene muz uvijek pozuruje, a sinoc bila, vidim pamucni bodici dugih rukava bas fini po 5-7 km! Moram otici... Iman, i vas nosic zeza[sm=smiley13.gif], ali barem je apetit dobar[sm=jezicek.gif]. Ima dana kada esma tako jede, da bi meni bilo muka da sam sve to strpala u sebe, a ima dana kada nece nista. Jele, znaci cura dolazi u nedjelju[sm=smiley1.gif]. Draga, ja bih tog tvog doktora ubila bez griznje savijesti! Pa meni je doktor dan nakon poroda dosao u civilu da se uvjeri da su mi dali transfuziju, jer je svjestan faktora da sam pored tih nalaza kao kod tebe i mnogo krvi izgubila i da mi nece biti lako... A bez ikakvih stela, nego je divan covjek. A totheme su mi uzas, drze mi hemoglobin visim samo sedmicu dvije nakon sto prekinem koristenje... Za sad mi je najvise pomogao feroglobin, a od prirodnih lijekova prepelicja jaja (s tim da ih ja umutim sa secerom ziva i onda zalijem prokuhanim mlijekom, bude ukusno bas, kao shake neki)
|
|
|
|