|
Anoniman -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.10.2011 14:05:51)
|
Hvala vam drage moje. Ma naravno Lady i ja sam za dojenje, ali sad ne po cijenu svega...ja se nadam da je ovo neki skok ili sta vec jer ako ovako nastavi stvarno necu biti sposobna ni za sebe, a ne za djecu. Pricala sam i sa doktoricom po pitanju ovoga ona kaze da pokusam da ga uobrocim, kao ona nije za uobrocavanje, a u ovakvom slucaju to je kao najbolje, ali nema sanse, juce je sigurno od 24h bio na ( . ) nekih 15-16h. jutros sam ja uspjela izdojiti 50ml i evo sad sam mu dala, prvo je dojio, dojio, dojio, plakao, i tako smo se varali dobrih sat i po da sto vise podoji, onda kad mi je vise strpljenje popustilo dala sam mu to izdojeno mlijeko, popio 25ml samo i zaspao, sad cu vidjeti koliko ce dugo spavati, nadam se da ce malo duze. Da i vagala sam ga, bez obzira sto on ovako po malo povuce, sto je sinoc bila ta jedna suva pelena on dobija na kilazi, od proslog utorka kad smo ga vagali kod dr do danas je dobio oko 400grama, po mom nekom misljenju to je vise nego odlicno. Meni je generalno sad najveci problem sto on ovoliko vremena na sisi provodi, jer se pocinjem brinuti ako ovako nastavi kako cu kad Ana dodje, jer i ona trazi paznju, i neka minimalna paznja njoj je nemoguca pored ovolikog dojenja. Jer on koristi sisu i kao cuclu i kao hranu, ma sisa mu je sve meni se cini.
|
|
|
|