Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.11.2010 12:39:44)
|
Evo nađoh malo živaca da ponovim barem dio posta [sm=smiley36.gif] Esma jutros bila strasno nervozna, jedva sam je ostavila, a morala na posao... zao mi bilo i nje i mame koja pored svih poslova mora i oko nje... ugl. u međuvremenu me mama nazvala da kaže da je sve ok, spava, pa odatle i zivci za novi post[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Masalla za bebice napredne [sm=bravo.gif]. Mi cemo aBd sutra na vakcinu, pa i mi javljamo mjerice:). Cini mi se da ce uskoro i drugi zubic, bas je nervozna danima i nekakva maza... juce mi nije dala da je ispustim iz ruku, srecom, nisam radila, neko snimanje otkazano, pa sam imala dva dana samo za nju:) Samedi, selidba ide polako, nigdje kraja... Bas ne volim to, ali sada, hvala Bogu, idemo u svoje, pa se nadam da necemo opet uskoro seliti:). Ismijala sam se mm nekidan... On krecio i ja dolazim sve okrecemo osim stepenista, a na stepenistu pise: IMA LI KRAJA?! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Vjestice, hocu i ja pp[sm=smiley36.gif]. A za postove, ovaj kopiram obavezno[sm=smiley1.gif] Lilix, javljaj reakcije na vakcinu, znas da su im uvijek iste, pa da znam sta me ceka[sm=smiley1.gif] Rose, a i ja sam dobila, ali ranije i jos evo 5. dan kao prvi, ne staje ni malo... ne znam sta je... A sta je tebi sa uhom bilo? Ja sam imala upalu usiju, oba u isto vrijeme prosli vikend, mislila sam da ce mi glava eksplodirati... Hvala Bogu, proslo je:). A i ja Esmu tada pustila sa nanom i dedom na izlet i 10 puta sam ih nazvala, na kraju mi je mm rekao da ih prestanem gnjaviti; kaze:"Ne znam sta ti je, svakako je svaki dan s njima kad si ti na poslu"[sm=jezicek.gif] Opet se nisam smirila dok se nisu vratili[sm=smiley36.gif] Ljubite bebare puno, puno!
|
|
|
|