samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.11.2010 19:36:24)
|
Dobro vece drage moje hanumice,uh jesam se danas umorila.ledja me bole nenormalno ma place mi se od bolova [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Selina,MaminaBeba,Aida.,Bebacha,Vjestica,Felix [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Selina jesi li probala dati malenoj tetrapak? MaminaBeba,i ja mislim da je rano da mu dajes plazmu jer jos nije poceo jesti drugu hranu,a opet dobro je prihvata,ne znam,mozes probati samo da mu das mlijeko,nema te sta biti strah pa mlijeko samo je lakse za probavu nego mlijeko i keks. Ali opet ti najbolje znas,npr.i moja Nejra jede cokolino,znam da to nije primjereno njenom uzrastu,ali kakva je ona s apetitom ja sam sretna kad hoce bilo sta jesti ma makar to bio i cokolino. Plazmu joj jos nisam davala,jos pije samo Ad,i jednom ili dvaput sam joj u flasicu nasula dvije kasicice babz rice ali nije htjela da pije pa sam odustala do te varijante. Evo npr,maloprije sam joj dala krompirica skuhanog,nije htjela ni da okusi [sm=smiley13.gif] bas je cudna s hranom,jede samo onoliko koliko mora da nije gladna [sm=smiley19.gif] Tjesi me ono sto je rekla LejlaKa jednom prilikom da se bebe nece svjesno izgladnjavati tj.da one uzimaju onoliko koliko im treba i kad su gladne a da nece drzati dijetu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|