samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.11.2010 9:27:59)
|
Dobro jutro,uh dok vas iscitah [sm=smiley36.gif] Znaci da rezimiramo,ipak je kravlje domace mlijeko bolje od tetrapaka? Pitam jer imam konu koja bi me mogla snabdijevati sa domacim friskim mlijekom svako jutro (sto rece frenkoza,kona i krava zekulja [sm=smiley36.gif]) kad krenem joj davati kravlje mlijeko,.zasad smo jos uvijek na AD. Moje misljenje sto se tice ove jucerasnje diskusije: dobro je dok beba hoce bilo kakvo mlijeko da pije,pa bilo to i kozje mlijeko,samo da hoce. Znam kako je kad beba nece nista da okusi danima i kad Boga molis da popije makar gutljaj ili zalogaj necega. A nijedna od nas nije luda da bi davala bebi nesto sto ona ne podnosi,ne voli i sto joj skodi nazor. Svako ima svoje misljenje i trebamo ga postovati. MaminaBebo,vec sam ti rekla,nastavi davati kao i do sad,mozes probati i bez plazme,cisti da vidis hoce li piti,a i ne moras. HB Jaman dobro podnosi i plazmu i mlijeko i nije mu dosad naskodilo@@ Sara,pa gdje si nam ti? Ne javljas se nesto u zadnje vrijeme [sm=smiley19.gif] Meri,uh kod vas vec uveliko pripreme za rodjendan,svidja mi se to sto nece biti rodjendan za odrasle,ipak djeca imaju prioritet [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mona,to se i tvoja Aisha nesto prolopovila,daj je meni ovamo da je malo cuvam!!! Mashallah,napreduje lijepo!!! Selina,cini mi se da si me ti pitala sta mi dr.kaze za to njeno "nejelo",nista,kaze sve je u redu,ona je zdrava beba i jede koliko njoj treba,jeste malo mrsavica ali on kaze da je to u redu i u granicama normale i da se ne nerviram toliko. Ma ja,ko da ja mogu da se ne nerviram [sm=smiley36.gif] .Jednostavno moram prihvatiti da je ona takva i tacka. Rose,Leena,lilix,bebacha,aida.,[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|