Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.11.2010 21:53:01)
|
Drage moje, Ja samo da se na brzinu javnem:).... Imam migrenu glupu, pa ne mogu dugo buljiti u comp... Iskreno se nadam da je Esma nece naslijediti, jer je sve zene u mojoj porodici i sa mamine i tatine strane imaju... A ja ne podnosim one avamigran tablete, pa se ubijam glupim cafetinima i slicnim beskorisnim tabletama... Hajd', da ne kukam... Lilix, nama ne dadose vakcinu! Vratili nas kuci. Kazu da se daje i hepatitis pored polio i da između ovog i posljednjeg treba biti 5 mjeseci, znaci oko 24. da dođemo... Mene to zbuni, jer znam da smo uvijek u dan ili dva primali vakcinu kad i vi, a vama dali... pa su ludi ili ovi nasi ili ti vasi... Esmi krenuo i ovaj drugi zubic, samo sto nije izbio, pa je muci proljev, nervoza... jedva je zaspala sada, dusa mamina... Vjestice, je li alergija bila na nivea maramice? Bas puno beba je ima, to mi je cudno[sm=zmeden.gif] Dzenanaaa, ljubimo vas mi puuuuno! Joj, tek sad kada skontah da je Esma napunila 6mj. prije 20 dana, a termin nam bio isti, sjetih se cekanja te tvoje loptice male... Damica mala kasnila da je svi iscekujemo:) A u raspravu o mlijeku se necu ukljucivati, ja sam sigurna samo u jedno: da svaka majka zna sta je najbolje za njeno dijete i bas to mu pokusava pruziti. Eto, ljubim vas, odosmo moja drugarica migrena i ja malo u mrak [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|