aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.11.2010 17:12:08)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Pokusaj prvo draga bez secera kamilicu, a ovo za kremu, dobro joj namazi cmar kremicom i malo izmasiraj, nama je to pomagalo, mada sam ja stavila i toplomjer par puta, nisam pobornik toplomjera ali mjerim joj i temperaturu u guzu pa se nikad nije pobunila ni sekunde. isto radim potpuno... potpisujem od-do [sm=smiley1.gif] Da se pohvalimo da smo se mi ustaliil sa stolicom... ne smijem puno da hvalim [sm=smiley1.gif] Paaa Majdi nam roooodjendaaaan... Ljepotici sve naaaajbolje zelimo [sm=bravo.gif][sm=angel.gif][sm=darilo.gif][sm=love.gif][sm=metulj.gif][sm=miska.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=ribica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] teta amelaaaa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tebi i princezi [sm=smiley31.gif] felix Anel bas ima malu nogu, Erol nosi 18-19 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nogato djete na cacu [sm=smiley36.gif] mm nosi 47 jedino starke i martinke moze nac [sm=smiley36.gif] UH kako sam ja sinoc planula, napravila spinat sa mrkvom i zumancetom Erolu dok sam i nama pravila rucak, ma izmucio me koliko je kenjko dok sam pravila i taman da ga nahranim, dva zalogaja i rukom udari u zdjelicu koju sam u tuci drzala i sve zeleno ode po bez boje tepihu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i od huje govorim djetetu samo se sklonij dok me huja prodje ko da on zna.. samo se smije meni sto sam planula [sm=smiley36.gif] Ja sam nasla promocije da radim privremeno dok ne izganjam nesto ozbiljnije (sto je u tijeku) tako da sam bas happy [sm=smiley36.gif] sutra radim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] od 14-20... uh ima da crknem... prijateljica ce ga cuvat do pola 4 kad mama krene s posla pokupit ce ga i cuvat... [sm=smiley36.gif] a ja ne mogu da sjedim u kuci vise, jebem ti kucu... Nisam ja rodjenda za domacice nikako... Hocu medju svijet [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ostalim [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|