samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (26.11.2010 9:51:51)
|
UHh morams evratiti dvije stranice da vas procitam [sm=smiley36.gif] Mjeseceva pratilja,tek sad skontah ko si [sm=smiley31.gif] Selina,kako ste danas? Jel raspoloxenje bolje? Leena,kako je u novom stanu sad,jeste li se navikli?Bas vam se oteglo to preseljenje...Kako nam je Esmica podnijela promjenu? Iman,kako je saad s kakicom? Jesi li joj davala caj? Nadam se da ste to rijesile ... Lilix,jel to i B.ustaje po noci,i moja je sinoc dernek pravila od pola jedan do pola dva,samo nesto cvili a ne budi se,a bali stalno... Jelena,tvoja mala ranoranilac [sm=smiley36.gif] i moja se probudi oko 5-6 popije malo mllijeka i zaspi do 8 [sm=smiley36.gif] Rose,kako je maleni,nadam se da nije bilo vise ture [sm=smiley1.gif] Aida jeste li se nahodali juce? I kod nas je bio lijep dan ali ipak hladan vjetar,nisam je smjela izvestti [sm=smiley13.gif] Felix [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mala nejelica je jos nejelica,uspijem joj nekad podvaliti da sta pojede ali mlijeko sad pije maximum 90ml odjednom i to mozda 4* dnevno,nece pa nece,trenira mami zivce!!! Kako je Anelko? Amela kako je cupica,jel izbio koji zubic? Isto pitanje i za Nenci? Bebacha,cestitamo mali rodjendan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i vi bas deverate s tim zubicima,kako je prosla noc,ima li ture? Lekice,i ja sam prosli petak izvadila zub,peticu,jos me rana boli [sm=smiley19.gif] Rose,dobrodosle nam ti i tvoja bebica,pricaj nam kako je proslo,kako se osjecas i kako je bebica? Iman,tek sad procitah da je kakila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ne zamjeri [sm=jezicek.gif] Izvinite na greskama,odoh praviti rucak pa se cujemo.. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|