Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.1.2011 22:24:55)
|
Drage moje, samo da se kratko javnem. Sulty i Jelena, hvala na podrsci:) Trebala bih do kraja januara, aBd... Jelena, sretno sutra. Ljubite mi djecicu (i tu u pupi milki) Mi veceras bili kod Dzenane i bas joj se zalim kako mi je Esma poslijenja 3 dana nepodnosljivo kenkava, kad dođosmo kući, njoj krvave gornje desni potpuno!!! Nadam se da je zubic, a bas brinem:((((.... Dusa moja draga.... Btw, Nejla i Esma su standardno odmjeravale snage[sm=smiley36.gif], jos je najsmješniji momenat bio kada me Nejla počupala za kosu (a Esma mi to stalno radi), a Esma skoči da me "brani", pa ona Nejlu za kosu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], jos je bila ljubomorna kad sam uzela Nejlu u ruke, morala sam je spustiti i sjesti pored nje, da prestane plakati... Ali, eto, da je ne tracam samo, poslala je po pusu i Dzenani i Nejli[sm=smiley1.gif] Dzenana, ne rece ti meni nista za te markere? Sretno, duso!!! Javi kako je proslo. Iman, A. ne moze dobiti godisnji sada, ima neki bitan projekat... Bas nam se ne da:((((, a ja jedva cekam.... Ljubi mi pilence! Puuuno poljupcica svima!
|
|
|
|