Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.1.2011 15:04:04)
|
Dzenana, sto ne odes kod dr. Lutve. Te vakcine su ipak bolje. Ja sam bas danas bila na kafi sa drugaricom koja ide kod njega od pocetka i kaze da je super zadovoljna i da nema nikakvih briga kad ga odvede njemu, jer on stvarno nabavlja provjerne vakcine iz Njemacke, Francuse. Kosta 83 KM, ali bar si mirna da dajes svom djetetu kvalitetniju vakcinu. Ne znam, svacija je odluka, i ja sam dugo razmisljala, ali nesto me danas ona uvjeri da je to ipak prava odluka. Pa bismiletom, Bog dragi cuva nasu djecu. Felix, nadam se da ce Anelu biti uskoro bolje. Ljubi ga od nas. Amiboj, sto se tice ciscenja usiju, ja koristim kompresice, pa napravim kao mali fisek, pa time ocistim. Ja sam se sad vec ispraksala, pa vanjski dio ocistim stapicem, ali onaj pravi dio uha NIKAD!!!! To samo kompresicom. Mojoj sestri je jedan pedijatar rekao: znas kako se ciste djecije usi: laktom. Dakle, nikako, ali kompresica je u redu, ne moze je povrijediti. Iman, duso, bas mi je zao sto si imala pocetak ove godine tuzan. Iskreno se nadam da neces vise cuti lose vijesti o dragim ljudima, da ce ti svi biti zivi i zdravi.
|
|
|
|