Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.1.2011 9:24:28)
|
Jutro svima, Vegic se opet nadigla u 6 jutros, pa eno spava vec sad. Budila se vise puta u noci, ali nama je to normala, ali hvala Bogu dragom nema nikakvih reakcija na vakcinu, cak nema ni crvenila oko uboda. Vesela je i igra se. Juce nije bila vani, mada je nama doktor rekao da je mozemo normala izvodit. Mozda danas prosetamo malo po Vilsu, cisto zato sto je lijepo vrijeme i da se ona malo nadise zraka. Leena, doktor joj je upisao vakcinu u knjizicu i sad ja samo trebam otici u Vrazovu da joj to upisu i u karton. Ne bi trebali praviti probleme oko upisa, do sad nisu. Ona moja prijateljica Selma s kojom sam pila neki dan kafu daje svom sinu samo te vakcine od dr. Lutve od rodjenja. Ona ide u Omera Maslica i kaze da su joj svaku upisali u karton bez problema. Mi cemo ako bog da sljedece sedmice nositi knjizicu u Vrazovu, pa ako hoces sacekaj, pa cu ti javiti je li bilo ikakvih problema. Moram se pohvaliti. Ova moja mala se sad dize i na komodicu gdje je dvd, stoji i gura prstic u onaj dio za video kasetu. A sve zivo zna: pitas je gdje je jelka ona gleda u nju, gdje je zirafa (imamo mi jednu veliku zirafu) ona gleda u nju, gdje je medo, ma sve zivo. Uglavnom, samo gleda gdje ce kakav zijan napravit i pici nevjerovatno. A nemas je sta vidjet. Doktor nije mogao vjerovat da ona vec puze. Kaze on mozete je polako sad stavljat na noge. A ona se, legendica, sama dize uz namjestaj. Iman, sad sam vidjela sliku tvoje male princeze. Mashallah, ko med je. Kako ima pravilnu, finu glavicu. Curica prava. Nadam se da ce ti muzic ubrzo ozdraviti. Eto drage moje, nadam se da cete danas sve u setnju sa svojom djecicom. Vani je bas divan, suncan dan. Samo izbjegavajte guzvu, sad haraju gripe i virusi. Ljubimo vas sve...
|
|
|
|