idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.1.2011 20:52:06)
|
hellooo... evo, opet nas :) po starom obicaju-kad nas ima-ima nas, kad nas nema-nema ni za lijeka :) vidim, hvalite svoje bebarice.. mashallah, ne urekle se.. e, pa i mi da se pohvalimo.. i dalje imam momka za pozeliti, osim kad mu nicu zubici.. stim u vezi da i mi objavimo da nam je nikao i sedmi zubic.. danas! donja dvojka.. ja ocekivala gornje cetvorke, kad danas spazim dvojkicu :) znala sam da ce nici, jer Imran toliko pljuje da mu nije dovoljno 5 sipera i 5 majica danas.. ma kakvih pet.. sta radim, samo perem sipere... ali, dobro, procice i to.. danas je bio pravo lijep dan i Bogami smo ga pravo iskoristili... setali i poslije pili kafu u basti kafica, tako da smo skoro citav dan proveli na zraku... Imi zaspao poslijepodne, a kraaaasni komsija iznad poceo nesto da busi i probudi ga.. bio je sav kenjkav do maloprije, dok nije konacno opet zaspao.. vala sam se i ja preporodila danas kada sam konacno izasla iz kuce, a da se taj izlazak nije odnosio na prodavnicu i ljekare... to mi je sva marsuta otkako je ova zima nastupila.. bas sam prodisala... amela, duso, sretno sa ucenjem... drzimo ti fige da sve ide lagano, ko od sale... sretan posljednji mali rodjos... jos jedan mjesec i imas pravu pravcatu curu :) mashallah, draga amela... bas proleti ova godina zacas.. mm i ja bas maloprije kujemo planove za imijev prvi rodjos aBd... znam da a priori svi pomisle kako je rano, je rje tek u aprilu, ali ja kazem, za cas proleti, a valja milion stvari skontati, najprije finansijski... jesi li ti vec razmisljala sta cete i kako? aida., cestitamo zubic cim nikne odmah je sve lakse.. nekako sve odjednom popusti... imiju se crvenila guza do danas, bas sam znala da ce zubic... eto, dva drugara u isto vrijeme dobila jos jedan bisercic ljubimo vas puno puno Iman, draga, svaka trudnoca ima nesto svoje.. sve je drugacije nekako.. ja sa Imijem nisam imala mucnine ni trenutka jednog, a sada sam imala nekih 15ak dana nesnosne, tako da... ne znam sta bih ti rekla.. nema pravila, sve je kako Bog dragi odredi.. :) samo neka sve bude kako treba i u redu, a sve cemo mi prezivjeti, aBd... mahallah za Mancicu, ljepoticu.. ne urekla se kako je dobra... nadam se da ce ti i tm brzo ozdraviti, pa da opet budete zajedno i zdravi... ljubimo vas puno Sulty, poseban kiss za Vegicu malenu... i tebi, naravno :) naam se da ste e lijepo proveli na izletu i iskoristili maksimalno danasnji dan... kako sam cula, najavljuju opet zahladjenje :( ladyblue, ne mora da znaci da ce biti krivi zubici zbog prstica u ustima.. moj Imi i dan danas gurne citavu ruku u usta, posebno kada ga muce zubici, sam sebe masira. a, dok je bio manji, mozda do 3eg mj, sisao je palac.. ja se uopste nisam trudila da ga sprjecavam u tome, jer znam da je to refleksno kod malih beba.. poslije toga je sam prestao i imamo sada 7 bisercica, niti jedan nije kriv :) kisss rose, ljubni nam princezicu....
|
|
|
|