aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.1.2011 15:17:16)
|
IZVORNA PORUKA: idacha juhuuuuuuuuu... evo mene sa vijestima... ako Bog da, stize nam jos jedan braco Jelena, dzaba navijale ja sam, iskreno, najiskrenije, toliko sretna da vam ne mogu opisati.. citavo me lice boli od smijanja, samo se smijem... maloprije mi rodica kaze ''cini mi se da ne bi bila sretnija ni da ti je rekla da je curica''... kazem, valjda sto sam uz Imrana navikla na muskarcice, pa mi sada i ovo dodje nekako normalno, ocekivano.. Inace, pregled mi je bio presmijesan.. doktorica CIM je ukljucila ultrazvuk, odmah je rekla ''e, ovo je musko''.. ja zaustila da kazem ''ne, nije'', samo se umjesto toga pocnem smijati..ona naravno u smijeh zamnom.. :) smijesno mi je bilo, jer nije rekla ni eh, evo bebe, ni evo, ruke ni noge.. nego samo ''e, ovo je musko.. musko 100%, evo fino mi odmah iskoci cuna..evo je visi medju nogama''.. jao, kako mi je smijesno bilo.. a, vjerujem zaista toj soktorici 100%, jer je jedna od najboljih ovdje, ako ne i najbolja, a i nikada jos nije fulala spol.. ako nije sigurna, nece reci, a meni ko iz topa.. pored toga, sve je hvala Bogu u najboljem redu.. kaze, ne moze biti bolje.. beba zivahna, vidjelismo kako zvace.. pa, rekoh, mora kad je gladan, nisam nista jela da bih imala manje kg.. i opet tu mi u smijeh.. ja na vagu, kad samo 2 kg za mjesec i po dobila.. pohvalila me eto, drage moje, na brzaka samo da vam javim, morala sam ODMAH :) poslije se javljam, a sada odoh rahat kafu da popijem.. hihihihi... dva sina, ako Bog da... ja happy.. sta drugo da kazem... :) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] aaaaaaaaa lutko moja cestitaaaaaaaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bas mi je drago... Ja imam zelju kad neeeekad budem imala jos jedno dijete, mozda, da bude jos jedan djecak, ne bih djevojcicu.. al sta Bog da... Nek je zivo i zdravo.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zoe draga kako ste nam vi?? Mi smo sad puno bolje... Ozdravili smo prilicno samo nam maaalko curi nosic... sve ok.. Ne mpgu Erola da stignem... odeee... puze, penje se uza sto stigne... Ako sad uz njega lijetajuci za njim ne smrsam necu nikad [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Idacha sta ce bit sad kad nije Amina?? Ime??? [sm=smiley36.gif] Jelena dobro dosla u klub hiperaktivnih beba, ovaj moj momak nema mira ni sekunde [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Slazem se za baby vac, mi imamo obicni aspirator za nosic [sm=smiley36.gif] i bas je super, samo je bitno (meni) da nije plasticni dio onaj koji ide u nosic nego silikonski... A ja nikad ne bih ovaj na usisivac, bas mi je to van pameti.. I ovaj bas dovoljno pomogne.. felix pa ima li vas... ? Rijetko nesto naletite ovdje [sm=smiley36.gif] (a ja sam ko cesca[sm=smiley36.gif]) amela cesatitam mila na uspjesnom magistarskom... Svaka cast [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|