Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (15.1.2011 22:09:23)
|
Drage moje, evo samo da se tuspasimo:). Opet neka frkica i nista ne stizem, ali jos malo, izdrzat ce se:) Iman, jos maaaaaaaalo i ako Bog Dragi da, ima da ti izgnjavim Mančicu [sm=smiley36.gif]! Rose, preprepremedena je! Mašalla! Esmici izgleda rastu gornji kečevi i zna biti nepodnošljivo kenkava ovih dana:(... Duša draga, neće ni da spava po danu, ma sva se promijeni... Ali je lopov. Maloprije bili kod mojih, došla sva rodbina i ja s vrata: "esma je malo nervozna, pa cemo mi kratko"-ona se odmah svima nakezi i posla po pusu... Sat i po se samo smijala i igrala, i moja strina me gleda:"Kako se, Boga ti, ponaša kad 'nije nervozna'?" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Filipu i Melinici sretni rođendančići sa zakašnjenjem! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] Nemojte sad odmah prećiu na onu temu za velike momčiće i curice i zaboraviti nas[sm=jezicek.gif] Sulty, i vas muče zubići:(, ljubi mi Vegicu! Drage moje, htjela sam vas pitati, izlazite li vi ikada bez djece? Ja i mm smo sklopili deal ima tri sedmice, ja petkom, on subotom vani, ja sa ženskim, on sa muškim društvom, i za sada super funkcioniše. Mogu vam reći da me prvi put grizla savijest, a sada je već drugačije, poželim je puno i sve to, ali se mentalno čovjek odmori baš... Naravno, ja pričam o izlascima sa drugaricama, gdje sjedimo, pričamo itd., bez opijanja i sl. I stvarno mi prija jako. Večeras je mm vani, dušica pajki, pa evo ja ubijam vrijeme na RR:)
|
|
|
|