Mjeseceva Pratilja -> RE: Bebe od 0 -1 godine (20.1.2011 23:50:41)
|
IZVORNA PORUKA: mery s. Ima li koja kakav savjet,dijete mi ima nekakav osip po cijelom tijelu i licu,osim po guzi i genitalijama, onako sitno crvene tockice,cak se koza guli na mjestima,valjda suha o toga,prvo sam mislila da je to normalno kod male bebice,ima mjesec i pol dana,i danas sam ga vodila pedijatru,al ga na brzinu pregledao,dao neke kapi Fenistil,i rekao da je mozda od kozmetike,od detrdzenta za ves,od svaceg neceg,pa vise neznam sta bih??? jel imala koja slicno iskustvo? ja sumnjam na detrdzent za ves i omeksivac,jer samo nema na guzi gdje dodje pampers i na rukicama,sakama,jer nema odjece preko njih?pa odo odmah kupiti drugi,koje vi koristite? Mi nismo imali nikakav osip. Koristila sam najobicniji deterdzent za pranje odjece. Njen je isao posebno a deterdzenta vrlo malo. U tom periodu nema se sta ni isprljati. Po ovom sto si napisala, moguce je da je od omeksivaca. Pokusavaj ga izbjegavati, stavljaj manje deterdzenta. Ne zivim u Bosni pa da znam kremice za osjetljivu kozu ali drago mi je da su tu forumasice koje u po noci ako ih probudis znaju hipermangan, Pavloviceva..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Javi nam kako napreduje.
|
|
|
|